Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Marele avantaj al FCSB-ului în lupta la titlu: „Cel mai bun din SuperLiga!”. Video exclusiv

FCSB a revenit în lupta pentru titlu, iar echipa antrenată de Mihai Pintilii beneficiază de un mare avantaj odată cu revenirea lui Iulian Cristea.
08.02.2023 | 21:21
Marele avantaj al FCSBului in lupta la titlu Cel mai bun din SuperLiga Video exclusiv
Revenirea lui Iulian Cristea este marele avantaj al FCSB-ului în lupta la titlu. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB a relansat lupta la titlu odată cu victoria împotriva celor de la CFR Cluj, meci în care și-a făcut apariția pentru prima oară după opt luni Iulian Cristea. În cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI s-a vorbit despre șansele roș-albaștrilor la trofeu, iar revenirea fundașului român reprezintă un mare avantaj.

Iulian Cristea, marele avantaj al FCSB-ului în lupta la titlu

Iulian Cristea a evoluat pentru prima oară după o pauză de opt luni într-un meci oficial. Fundașul central s-a accidentat la un meci al naționalei din luna iunie 2022, iar verdictul crunt a fost anunțat în exclusivitate de FANATIK. Cu el pe teren, FCSB va beneficia de un mare avantaj în cursa pentru obținerea titlului.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Eu cunosc prea bine accidentarea asta, din păcate, după ce revii e foarte greu să ai încredere și relaxare cu mingea la picior. Asta s-a văzut și în meci.

Defensiv a fost bun, a avut o oarecare siguranță, dar s-a văzut la anumite faze, oarecum, că nu alegea o soluție elegantă, juca mai mult lung sau respingea mingea, ceea ce e foarte bine pentru că în momentul care vii după o perioadă lungă de pauză nu trebuie să te complici.

ADVERTISEMENT

Iulian Cristea va schimba jocul FCSB-ului în play-off: „Cel mai bun din SuperLiga”

Ținând cont de teren, de adversar, de faptul că CFR Cluj este o echipă care joacă foarte mult cu mingi lungi, a fost de bun augur revenirea lui Cristea, sper să fie sănătos”, a spus Florin Gardoș, la FANATIK SUPERLIGA.

Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Iulian Cristea, despre care spune că va schimba foarte mult jocul FCSB-lui după calificarea în play-off. „Este cel mai sigur fundaș central, cel mai bun, din SuperLiga. Eu cred convins că în momentul în care Cristea va intra se va schimba foarte mult jocul FCSB-ului”.

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu, convins că FCSB va câștiga campionatul: „La cum a jucat ultimele două etape…”

Dănuț Lupu este de părere că FCSB va câștiga campionatul și va opri perioada de dominare a CFR-ului, bazându-se pe jocul arătat de roș-albaștrii în ultimele două etape cu Farul și CFR Cluj.

„Eu cred că FCSB va lua campionatul. Cred că Gigi poate a înțeles și îl va lăsa pe Pintilii sau staff-ul pe care îl are la ora actuală. Poate se duce la biserică și la biserică nu are voie cu telefonul. La cum a jucat FCSB ultimele două etape eu spun că au șanse mari să câștige campionatul. CFR locul doi și Farul locul trei”, a declarat Dănuț Lupu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

FCSB se află pe locul 4 în clasament, cu 44 de puncte în 24 de partide. Echipa finanțată de Gigi Becali se află la șapte puncte de liderul Farul și la șase de CFR Cluj, aflată pe locul doi.

Nu uitați: puteți urmări Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK.RO la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT