ADVERTISEMENT
Stiri de ultima ora

Marele cascador Adrian Pavlovschi, în stare critică

Actorul şi cascadorul Adrian Pavlovschi, reper al cinematografiei româneşti, se află la terapie intensivă, urmând să suporte o a doua intervenţie chirurgicală complicată.
Autor: Claudiu Ilie | 21.02.2018 | 11:03
Marele cascador Adrian Pavlovschi, în stare critică

Adrian Pavlovschi a fost operat de un anevrism cerebral şi aşteaptă ca medicii să decidă dacă va suferi o a doua intervenţie chirurgicală, de data aceasta la plămâni. Marele cascador se află internat la terapie intensivă, în Spitalul Bagdasar Arseni, şi mai mulţi colegi de breaslă au făcut apel la opinia publică pentru donarea de sânge.

ADVERTISEMENT

Cascadorul, în vârstă de 61 de ani, este una dintre personalităţile cinematografiei româneşti. A apărut în toate filmele istorice de marcă şi este unul dintre creatorii şcolii de cascadori din România.

De-a lungul anilor, filmografia sa a inclus pelicule celebre ca „Mihai Viteazul” sau dublarea lui Florin Piersic în interpretarea iconicului Mărgelatu. De asemenea, a fost adversar pe marele ecran al unor staruri ca Jean Claude van Damme, Steven Seagal ori Nicholas Cage.

ADVERTISEMENT

Decizia de a-l opera din nou pe marele cascador va fi luată de o comisie medicală, date fiind starea de sănătate a lui Adrian Pavlovschi şi dificultatea intervenţiei.
 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!