Fotbal international

Marele Diego Maradona a fost sunat pe bancă în timpul meciului, ca Stoichiță de Gigi Becali! Video

18.11.2018 | 16:12
Marele Diego Maradona a fost sunat pe banca in timpul meciului ca Stoichita de Gigi Becali Video

Diego Maradona a pățit-o ca Stoichiță cu Gigi Becali. Nu se știe dacă l-a sunat chiar patronul, dar Maradona a răspuns, după care a închis foarte repede. N-a vorbit foarte mult, dar e clar că și la case mai mari se întâmplă ca antrenorii să primească indicații din lojă. Momentul a avut loc la un meci decisiv pentru Diego Maradona, care acum este antrenor în Mexic, la Dorados de Sinaloa.

Faza a avut loc în minutul 79, al unei partide din sferturile play-off-ului pentru promovare, dintre Dorados de Sinaloa și Mineros de Zacatecas. Partida s-a jucat pe terenul propriu al echipei antrenate de Maradona, iar scorul era 0-0. Comentatorii partidei s-au amuzat când l-au văzut pe argentinian răspunzând la telefon chiar pe bancă.“Cu cine vorbești Diego, în timpul partidei?”, au râs de Maradona comentatorii. Antrenorul s-a enervat la final și a incitat spectatorii împotriva arbirtrilor, motiv pentru care a fost și eliminat.

În 2012 Mihai Stoichiță era sunat pe bancă de Gigi Becali

Diego Maradona s-a inspirat probabil de la Mihai Stoichiță. În 2012, la un meci Rapid – Steaua 1-1, în Giulești, Gigi Becali l-a sunat pe Mihai Stoichiță, în timpul meciului. Imediat tehnicianul a operat o schimbare, l-a scos pe Mihai Costea și l-a băgat pe Tibi Bălan. Întrebat cine l-a sunat pe Stoichiță, Gig Becali a răbufnit. “Da’ ce vă interesează pe voi cine l-a sunat pe Stoichiță? Habar n-am cine l-a sunat! Nu l-am sunat eu, ce să-l sun eu? Intrebați-l! Gata, vedeți-vă de treabă! Știu fotbal cât toți analiștii la un loc!”, a spus Gigi la emisiunea TV Fanatik Show.

Patronul lui FCSB a fost dat de gol atunci de Mihai Stoica. “Mă întrebaţi cu cine a vorbit Stoichiţă pe bancă? Probabil cu Gigi Becali, dar care e problema?”, a spus directorul sportiv al roș-albaștrilor. Până la urmă a fost elucidat misterul chiar de către Gigi Becali: “Nu i-am zis nicio schimbare, am sunat să mă interesez ca prostu’ ce face Bourceanu, dacă mai poate, dacă s-a lovit Bicfalvi, că sunt banii mei și când sunt banii mei eu conduc, eu trebuie să știu tot”, a spus patronul de la FCSB.

Fanii au râs de Maradona, care are și probleme de sănătate în Mexic, după ce l-au văzut că primește telefon pe bancă, făcând referire la problemele sale cu drogurile. Cum părea că antrenorul nu vrea să vorbească, pe Internet au apărut glumele. “Nu e o mișcare prea inteligentă să-ți ignori dealer-ul când își vrea banii”, au râs fanii de Maradona.

Mihai Stoichiță pe bancă, vorbind la telefon cu Gigi Becali, la un Rapid – Steaua 1-1, în aprilie 2012
  • 180.000 de dolari pe lună câștigă Diego Maradona ca antrenor la Dorados de Sinaloa.