Life

Marele gol din biografia lui Feli Donose. “Am avut un curaj nebun”

Feli Donose a decis să renunțe la școală în adolescență pentru a-și urma visul. Chiar dacă are 35 de ani nu a terminat încă liceul.
03.11.2021 | 15:21
Marele gol din biografia lui Feli Donose Am avut un curaj nebun
Marele gol din biografia lui Feli Donose. "Am avut un curaj nebun"
ADVERTISEMENT

Feli Donose este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Pentru a ajunge unde este astăzi, drumul nu a fost deloc ușor.

Sunt puțin cei care știu că în adolescență a decis să-și întrerupă studiile pentru a se dedica în totalitate pasiunii ei, muzica. Noaptea compunea melodii, iar ziua era nevoită să muncească.

ADVERTISEMENT

Artista nu a reușit să termine liceul și spune că acesta este un spațiu gol pe care trebuie să-l umple, dar deocamdată nu știe cum.

Marele gol din biografia lui Feli Donose. “Am avut un curaj nebun”

Feli Donose și-a urmat visul și nu a ținut cont de părerile celor din jur. Și-a dorit mereu să cânte și după un drum presărat cu o mulțime de obstacole și-a realizat visul. Și-a dat seama că îi place să cânte în clasa a V-a când a participat la o serbare. Mama sa a încurajat-o mereu, dar nu s-a așteptat ca Feli să renunțe la școală. 

ADVERTISEMENT

“La jumătatea clasei a noua, ca nebuna. Pur și simplu, m-am trezit într-o noapte că m-am întrebat ce fac cu viața mea de acum încolo. Mi-am văzut filmul pe repede-înainte și nu vedeam unde-i muzica. Am avut un curaj nebun și am făcut chestia asta fără să știe ai mei.

Apoi au aflat și i-am promis mamei că dacă nu îmi ies mie planurile cum mi-am dorit, reiau școala”, a spus cântăreața pentru adevărul.ro

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat după apariția la Vocea României

A devenit cunoscută odată cu apariția la Vocea României în 2012, unde a făcut parte din echipa lui Marius Moga. Atunci a reușit să ajungă până în semifinale.

Doi ani mai târziu s-a alăturat echipei HaHaHa Production și a început să lucreze la propriul proiect muzical. Nu a mai găsit însă niciodată timp să-și termine studiile. Acum recunoaște că acesta este un mare gol în viața ei.

ADVERTISEMENT

“Când stăteam deja în Cluj de doi ani și m-am înscris la Liceul Economic. Întâmplător, mergând pe stradă, am văzut liceul deschis, am intrat: Bună ziua. Faceți înscrieri? – Da, da.

Am ieșit de acolo și am sunat-o pe prietena mea din copilărie: „Tu, Ica, m-am înscris la liceu – „Ceee?! Aaaa! Țipa de fericire. Da, asta cu liceul e un gol din adolescența mea pe care încă mă gândesc cum să-l umplu.

La un moment dat, tot vreau să-l fac. E un spațiu pe care eu trebuie să-l umplu cumva. O să-mi dau seama cum”, a mai spus artista.

ADVERTISEMENT