Life

Marele regret al Iuliei Albu. Ce a spus despre fostul soț, Mihai Albu: “Lucrurile s-au întâmplat invers”

Ce regretă Iulia Albu în legătură cu fostul soț, Mihai Albu? De ce a ales vedeta să devină cunoscută doar după divorțul de renumitul designer?
19.06.2024 | 21:04
Marele regret al Iuliei Albu Ce a spus despre fostul sot Mihai Albu Lucrurile sau intamplat invers
Marele regret al Iuliei Albu. Ce a spus despre fostul soț, Mihai Albu. Foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Iulia Albu a dezvăluit că unul dintre marile ei regrete din viață este legat de căsătoria cu Mihai Albu. Mai mult, ea a făcut alte confesiuni despre familie, casă și timp.

Marele regret al Iuliei Albu. Ce a spus despre fostul soț, Mihai Albu

De-a lungul anilor, Iulia Albu a fascinat publicul prin stilul său vestimentar și atitudinea sa. Dar, cunoscutul critic de modă își reconsideră alegerile personale și vorbește despre marile regrete din viața ei. Ce spune despre fostul soț, Mihai Albu?

ADVERTISEMENT

Pe lângă modă, vedeta continuă să fie activă în televiziune. După ce a participat la emisiunea „America Express”, Iulia Albu revine la Antena 1 ca jurat, în cadul showului „Splash! Vedete la apă!”.

După cum știm, Iulia și Mihai Albu au divorțat în 2013, după opt ani împreună. Cu toate acestea, Iulia a decis atunci să păstreze numele de familie al fostului soț.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu pentru Cancan.ro, acesta a dezvăluit care sunt marile sale regrete din viață. Unul dintre acestea are legătură și cu fostul soț. Totodată, ea spune că nu-i pare rău pentru faptul că a devenit cunoscută, ci consideră acest lucru un privilegiu.

„Regret faptul ca la un moment dat familia mea a trebuit să renunțe la casa boierească construită de străbunicul meu ce trona falnic în centrul Horezului, casa în care mi-am petrecut mai toate vacanțele de vară până la 16 ani. Și regret ca nu am niciodată suficient timp să țin legătura cu oameni la care țin enorm. Nu, nu regret ca sunt o persoană cunoscută. Este un privilegiu construit prin munca pe care am știut mereu să îl apreciez”, a declarat Iulia Albu pentru Cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Ce regretă vedeta în legătură cu fostul ei soț, Mihai Albu? Deși au divorțat în 2013, Iulia i-a cerut lui Mihai permisiunea de a-i păstra numele de familie. Ei bine, se pare că vedeta regretă această decizie, după atâția ani.

„Și mai regret ceva. Faptul ca nu mi-am păstrat și numele meu atunci când m-am căsătorit”, a spus ea.

ADVERTISEMENT

Iulia Albu a ales să devină cunoscută doar după divorț

De asemenea, în cadrul aceluiași interviu, Iulia Albu a dezvăluit că scopul ei nu era să intre în lumina reflectoarelor, pe atunci. Dacă și-ar fi dorit acest lucru, ar fi putut profita de faptul că Mihai era un designer foarte cunoscut. Altfel, ar fi putut „facilita anumite apariții” pentru a intra în lumea mondenă.

„Pentru mine nu a reprezentat niciodată un scop în sine să devin persoană publică. Mi-ar fi fost de altfel foarte ușor să fac asta mult mai devreme fiind căsătorită cu o persoana destul de cunoscută la momentul respectiv. Să nu uităm, totuși, că Mihai Albu era un designer cunoscut, care, chiar dacă nu activa în televiziune și nici nu era vreun mogul în presă, ar fi putut facilita anumite apariții.

Faptul că nu s-a întâmplat asta, este pentru că nu am dorit acest lucru. Practic, în cazul meu lucrurile s-au întâmplat invers… La un moment dat am luat hotărârea ca numele meu să apară în dreptul muncii mele, iar pentru asta a trebuit să îmi construiesc unul”, a spus Iulia Albu, pentru sursa citată.

Totodată, Iulia a declarat că a ales să devină vedetă doar după ce a divorțat de Mihai Albu. Ea a renunțat la meseria de avocat doar după ce și-a dat toate „gradele” și a obținut calificările necesare, nu înainte de a termina acest parcurs.

„Am renunțat la avocatură doar în momentul în care îmi dădusem toate gradele și eram deja avocat definitiv. Mi se pare importantă această precizare mai ales acum când orice absolvent de drept se autointitulează avocat uitând de stagiu, examenul de Barou și Definitivat”, a spus ea.

ADVERTISEMENT
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB:...
L-a convins pe Becali » După 4 luni de negocieri, semnează cu FCSB: „Azi i-a dat răspunsul!”
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați...
Am intrat în sezonul bolilor digestive. Camerele de gardă sunt pline. Medic: „Spălați pepenii înainte de a-i mânca!”
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu...
EXCLUSIV Gică Hagi nu vrea să mai vine națională! Regele, în onflict cu FRF. Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță merg în această seară la Constanța să-l convingă!
Tragedie în fotbal. Sorin Florin Nazîru, fostul portar al juniorilor de la Dinamo,...
Tragedie în fotbal. Sorin Florin Nazîru, fostul portar al juniorilor de la Dinamo, a murit la doar 16 ani
Ce a spus nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani despre...
Ce a spus nora milionarului român care şi-a înşelat soţia 16 ani despre socrul ei celebru, după ce s-a despărţit de fiul lui!
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a...
A recunoscut totul! Cătălin Botezatu, declarații despre orientarea lui sexuală, după ce a fost criticat că este Gay: „Și cu femei, și cu bărbați...”
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de JOE BIDEN AZI-NOAPTE! Este OFICIAL
BOMBĂ în SUA! ANUNȚUL făcut de JOE BIDEN AZI-NOAPTE! Este OFICIAL
Care este de fapt înălțimea lui Adrian Minune. Detalii neștiute din copilărie au...
Care este de fapt înălțimea lui Adrian Minune. Detalii neștiute din copilărie au ieșit la iveală
Fostă ispită de la Insula iubirii, în spatele gratiilor: Am avut această frică
Fostă ispită de la Insula iubirii, în spatele gratiilor: Am avut această frică
George Restivan TUNĂ și FULGERĂ, după despărțirea de Bahmu. S-au despărțit din cauza...
George Restivan TUNĂ și FULGERĂ, după despărțirea de Bahmu. S-au despărțit din cauza copiilor ei și a Marei Bănică. ''Mara era hotărâtă să ne distrugă fericirea''
Slovacia amenință Ucraina cu măsuri de represalii. „Vom fi obligați să reacționăm”
Slovacia amenință Ucraina cu măsuri de represalii. „Vom fi obligați să reacționăm”
Trei zodii vor trece prin schimbări radicale în luna august. Se întrezărește un...
Trei zodii vor trece prin schimbări radicale în luna august. Se întrezărește un viitor luminos pentru acești nativi