News

Marele regret al lui Florin Busuioc în relația cu fiul său!

11.04.2019 | 10:51
Marele regret al lui Florin Busuioc in relatia cu fiul sau
ADVERTISEMENT

Este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România și un mare actor, care face senzație cu fiecare apariție pe scena teatrului. Puțină lume știe însă că Florin Busuioc poartă în suflet o mare dezamăgire.

Florin Busuioc regretă că nu a păstrat legătura cu fiul său

Din punct de vedere profesional lucrurile merg ca pe roate, însă Florin Busuioc are și un mare regret ce ține de viața personală. Într-un interviu acordat pentru Taifasuri, îndrăgitul actor și om de televiziune a mărturisit că și-ar fi dorit să aibă o relație mult mai strânsă cu fiul său.

ADVERTISEMENT

A depășit cu bine momentele de cumpănă prin care a trecut în urmă cu cinci luni, când a suferit un infarct, chiar pe scena Filarmonicii din Craiova. În tot acest timp i-au fost mereu alături soția și cele două fete, însă nu multă lume știe că Busu mai are un fiu, în vârstă de 29 de ani, cu care însă nu a prea reușit să țină legătura.

Florin Busuioc Jr este fiul din prima căsnicie a îndrăgitului actor și om de televiziune
Florin Busuioc Jr este fiul din prima căsnicie a îndrăgitului actor și om de televiziune

Ce spune Busu despre fiul său

Cu fiul meu nu am prea mare legătură. Mi-a dat un mesaj de simpatie după tot ce s-a întâmplat. Nu ştiu…mi s-a părut un pic acid, aş zice , dar nu m-a deranjat.El are dreptate în felul lui şi eu îl înţeleg. Sunt părintele care nu a existat. A fost dat la o parte, ăsta este adevărul şi nu pot să-i reproşez nimic acum. Aşa simte, pentru că aşa s-a întâmplat. După aceea încercările mele de a reintra în legătură cu el au fost sortite eşecului. Îmi reproşez că nu am avut mai multă grijă. Da, probabil că trebuia să fiu mai prezent în viaţa lui” , a povestit Florin Busuioc.

ADVERTISEMENT

Florin Busuioc Jr. are 29 de ani și locuiește în Târgu Mureș, oraș în care trăiește și mam sa, Marieta, prima iubire a îndrăgitului om de televiziune. Tânărul a mărturisit că a aflat de problemele de sănătate ale tatălui său, la scurt timp după infarctul pe care acesta l-a suferit pe scenă.

Am aflat, de la mama mea. Îmi pare extrem de rău. Îi doresc însănătoşire grabnică” , a fost mesajul lui Florin Busuioc Jr pentru tatăl său, transmis în urmă cu cinci luni. De atunci, cei doi nu și-au mai vorbit.

ADVERTISEMENT