Life

Marele regret al lui Marius Moga. A refuzat o ofertă de milioane la doar 21 de ani

Marius Moga se bucură de succes de la o vârstă foarte fragedă, a compus sute de piese și a lansat numeroși artiști, dar cu toate astea are și câteva lucruri la care se gândește.
19.07.2021 | 10:05
Marele regret al lui Marius Moga A refuzat o oferta de milioane la doar 21 de ani
ADVERTISEMENT

„Micul Mozart”, așa cum este cunoscut în industria muzicală artistul, a refuzat o ofertă de milioane pe vremea când avea numai 21 de ani. Privind în urma sa, cântărețul susține că nu regretă decizia luată.

Juratul de la SuperStar România crede că a fost cea mai bună hotărâre luată la momentul respectiv pentru că în felul acesta și-a dat seama cât de mult s-a maturizat pe plan profesional.

ADVERTISEMENT

Marius Moga, adevărul despre provocările vieții. Regretă sau nu anumite decizii?

Și acesta nu este singurul lucru la care Marius Moga a zis „pas”, ci și faptul că nu a dorit să producă piesa „Dragostea din tei”, deși a fost persoana care a compus un album întreg pentru trupa Akcent.

„La 21 de ani, mi s-a propus să fiu directorul unei case de discuri de top și am refuzat. Imatur? Poate. S-a dovedit a fi o decizie bună? Categoric. 

ADVERTISEMENT

Am refuzat să produc piesa Dragostea din Tei, din lipsă de timp și ca să nu îmi fac singur concurență cu Akcent. Însă tot în studioul meu a fost produsă, de Bogdan Popoiag. Dar, ca să te enervez, nu a fost o decizie proastă.

S-a întâmplat fix cum a trebuit, ca piesa să ajungă unde a ajuns, și eu la fel. Să te maturizezi profesional e și o capcană”, a spus Marius Moga într-un interviu pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT

Marius Moga, copleșit de succesul uriaș. Cum a reușit să iasă la liman

Marius Moga recunoaște că au fost momente în care a simțit că nu mai poate. Acelea au fost clipele în care s-a închis în el, așa cum a făcut încă de mic, deși situația i-a atras antipatii și etichete.

În ceea ce privește averea pe care a adunat-o de-a lungul anilor mulțumită proiectelor sale, artistul spune că mereu a investit banii pe care i-a câștigat prin munca sa.

ADVERTISEMENT

„Nu doar de câteva ori. Răspunsul meu a fost să mă închid, cumva, ca să fac față, cum am făcut-o de mic. Asta a atras păreri, antipatii, etichete. Dar era normal.

Nimeni nu era obligat să mă înțeleagă. Și nici eu nu eram obligat să-i fac să înțeleagă. E reciproc. Iar asta cu banii e văzută mereu că ceva wow.

Nu am fost milionar pasiv și mereu am cheltuit și am reinvestit cât am avut”, a mai adăugat vedeta, mai arată sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT