Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Marele secret al victoriei FCSB cu CFR Cluj: „Parametri de fiare!”. Care e meritul lui Mihai Pintilii. Video Exclusiv

FCSB a arătat ca o candidată la titlu în derby-ul cu CFR Cluj, câştigat cu 1-0. Echipa lui Mihai Pintilii a dominat în Gruia şi scade diferenţa faţă de lider în SuperLiga.
07.02.2023 | 13:16
Marele secret al victoriei FCSB cu CFR Cluj Parametri de fiare Care e meritul lui Mihai Pintilii Video Exclusiv
Bucuria jucătorilor de la FCSB, după meciul cu CFR Cluj. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus cu 1-0 în faţa celor de la CFR Cluj şi roş-albaştrii şi-au spălat din păcatele săvârşite în finalul meciului cu Farul Constanţa, pe care au “reuşit” să îl piardă cu goluri încasate în minutele 95 şi 96.

Marele secret al victoriei FCSB cu CFR Cluj: „Parametri de fiare!”

Echipa lui Mihai Pintilii a arătat o evoluţie solidă pe terenul fostului lider, pe care l-a dominat de o manieră categorică. În studio la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, invitaţii au dezbătut succesul roş-albaştrilor.

ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii a fost ales antrenorul etapei de către LPF, care ne arată încă o dată falia creată între Liga Profesionistă şi Federaţia Română de Fotbal, care se pregăteşte să îl suspende pe tehnician pentru că nu are licenţă.

Dănuţ Lupu: “Pintilii a reuşit să facă ordine în vestiar şi jucătorii să aibă o stabilitate”

Dănuţ Lupu nu a fost surprins de victoria roş-albaştriilor şi consideră că Pintilii a reuşit să facă ordine în vestiar şi să le redea jucătorilor bucuria de a juca fotbal, de a le mai lua presiunea de pe umeri:

ADVERTISEMENT

“Nu surprinzător, dar FCSB a demonstrat că are nişte jucători foarte buni. Mi-a plăcut dezinvoltura. Poate Pintilii a reuşit să facă ordine în vestiar şi jucătorii să aibă o stabilitate.

Dar mi-a plăcut foarte mult cum au jucat. CFR Cluj mai mult s-a chinuit decât a jucat. Echipă solidă, dar nu putea să alerge”, a spus Dănuţ Lupu completat de Robert Niţă:

ADVERTISEMENT

“Mihai Pintilii a găsit puntea de comunicare cu patronul sau argumentele care să îl facă să înţeleagă. Este de apreciat cum pregăteşte echipa. Neubert este pe partea fizică şi în meciul cu CFR Cluj, şapte jucători au avut parametri de Champions League.

A schimbat Pintilii şi la capitolul atmosferă. Se vede asta. Şi se mai vede plăcerea de a juca. Nu mai există crispare, vin jucătorii la primit. Toate vin din această încredere”, a cochis Niţă.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Horia Ivanovici: “Au avut parametri de fiare şi e clar că acolo discutăm de Thomas Neubert”

Realizatorul emisiunii, Horia Ivanovici, consideră că meritul lui Thomas Neubert la FCSB este indiscutabil, echipa fiind super-pregătită din punct de vedere fizic:

“Au avut parametri de fiare şi e clar că acolo discutăm de Thomas Neubert. Spui Neubert şi spui meseriaş. CFR Cluj a fost complet surprinsă în prima repriză. A mai făcut nişte schimbări Dan Petrescu, l-a băgat pe Deac, lucrurile s-au mai echilibrat”, a dezvăluit Horia Ivanovici.

Nu uitați: puteți urmări Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK.RO la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT