Life

Margareta Pâslaru a împlinit 78 de ani. Cum arăta îndrăgita artistă în tinerețe

Margareta Pâslaru a împlinit astăzi 78 de ani. Iată cum arăta în tinerețe îndrăgita artistă.
09.07.2021 | 21:20
Margareta Paslaru a implinit 78 de ani Cum arata indragita artista in tinerete
Margareta Pâslaru a împlinit 78 de ani. Cum arăta îndrăgita artistă în tinerețe. Sursa foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Astăzi, 9 iulie, Margareta Pâslaru a împlinit vârsta de 78 de ani. Îndrăgita artistă are o carieră de excepție în muzică, fiind o cântăreață și compozitoare extrem de apreciată. Totodată, artista a jucat și în piese de teatru și filme cunoscute.

Margareta Pâslaru a debutat în muzica ușoară la Casa de Cultură Grivița Roșie în 1958, fiind acompaniată de Paul Ghentzer. Celebra cântăreață și artistă și-a păstrat trăsăturile frumoase din tinerețe.

ADVERTISEMENT

Fiind considerată una dintre cele mai fermecătoare artiste, Margareta Pâslaru i-a cucerit pe fani cu trăsăturile ei fizice, mai ales ochilor ei albaștri.

Margareta Pâslaru a împlinit 78 de ani. Cum arăta îndrăgita artistă în tinerețe

Margareta Pâslaru este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta a debutat în muzică la finalul anilor ’50, fiind de o frumusețe răpitoare, pe care și-a păstrat-o și acum, la împlinirea vârstei de 78 de ani.

ADVERTISEMENT

Vedeta a fost plecată în SUA mai bine de 10 ani și a revenit în România în anii ’90. Artista a scris și o carte, „Eu și timpul”, lansată în 2012.

Margareta Pâslaru în tinerețe
Margareta Pâslaru în tinerețe. Sursa foto: Facebook

Cântăreața și actrița are o carieră de excepție și mai bine de șase decenii de activitate. În 1960, vedeta a apărut la emisiunea lui Valeriu Lazarov, „Toată lumea face sport”, după ce a fost descoperită ca artistă amatoare de către Ileana Pop.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv, Margareta Pâslaru a interpretat melodia „Piccolissima serenata” în limba italiană. În 1959, George Grigoriu din „Trio Grigoriu a compus piesa „Chemarea Mării”, piesa fiind foarte apreciată la acea vreme, un mare șlagăr la Radio România.

Melodia care a făcut-o celebră este „Lasă-mi, toamnă, pomii verzi!”, fermecându-i pe români cu vocea ei unică și stilul inconfundabil.

ADVERTISEMENT

A primit premiul „Discul de Aur” în 1968, urmând să ajungă la Cannes în anul următor, unde a primit Trofeul Midem.

Ultimul album al cântăreței a fost lansat în noiembrie 2020 și poartă numele „Idei”.

Cum arată o zi din viața Margaretei Pâslaru

Cu ceva timp în urmă, cântăreața a dezvăluit cum arată o zi din viața ei. Pasionată în continuare de artă, vedeta nu a renunțat la muzică și continuă să meargă la studiourile de înregistrare.

„Îmi descarc ideile la pian, cizelez armoniile, textul. Apoi lucrez cu orchestratorii. Urmează programarea înregistrării pentru care mă pregătesc studiind interpretare. În altă zi, revin la mixaj.

Timpul liber ocazional este productiv şi el, citesc, învăţ, studiez, dau curs unor invitaţii la evenimente culturale.

În funcţie de locul în care trebuie să ajung, îmi schiţez singură costumul, îmi aleg ţinuta vestimentară”, a dezvăluit artista pentru okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT