Life

Margareta Pâslaru, în tinerețe. Cum arăta celebra solistă la debutul în muzică

08.07.2020 | 09:04
Margareta Paslaru in tinerete Cum arata celebra solista la debutul in muzica
ADVERTISEMENT

Celebra cântăreață și actriță Margareta Pâslaru a ajuns la venerabilă vârstă de 77 de ani păstrându-și în continuare feminitatea și cochetăria de altădată. Frumoasa vedetă a postat recent în mediul online o imagine de la debutul muzical, fotografie de colecție pentru fanii acesteia.

Artista și-a păstrat frumusețea și eleganța răpitoare cu care făcea furori în tinerețe. Devenită celebră datorită melodiei „Lasă-mi, toamnă, pomii verzi!”, cântăreața avea în anii tinereții o frumusețe demnă de un concurs de Miss, aspect pe care l-a păstrat și acum în ciuda vârstei.

ADVERTISEMENT

Considerată una dintre cele mai fermecătoare artiste, Margareta Pâslaru și-a cucerit fanii nu numai prin intermediul muzicii, dar și datorită ochilor superbi, de culoarea mării și privirii pătrunzătoare. Celebra artistă a îmbătrânit foarte frumos și este un exemplu demn de urmat pentru toate femeile din țară.

Cum arăta artista Margareta Pâslaru în urmă cu peste 50 de ani

Margareta Pâslaru a scos de la naftalină o imagine de acum peste 50 de ani care o arată extrem de sexy și elegantă. Este vorba de o fotografie realizată în anul 1966, pe platourile de filmare de la Buftea.

ADVERTISEMENT

Frumoasa și cochetă, renumita artistă care a făcut istorie în industria muzicală prin intermediul pieselor sale, este acum la fel de fermecătoare. Cântăreața continuă să fie activă la evenimentele mondene, dar și în mediul online unde publică diferite imagini.

Plecată peste hotare pentru aproape 10 ani, Margareta Pâslaru a părăsit în anii 90 Statele Unite ale Americii pentru a se întoarce pe meleagurile natale. Timpul pentru autoarea cărții „Eu și timpul” pare că a stat pe loc având în vedere naturalețea și frumusețea acesteia.

ADVERTISEMENT

Renumita artistă declara la un moment dat că nu simte nostalgie după tinerețea și frumusețea din anii tinereții pentru că chipul ei de acum „reflectă iubirea celor dragi şi aprecierea publicului de toate vârstele”.

Cântăreața, detalii despre cum arată o zi din viața ei

Ajunsă la o vârstă destul de înaintată Margareta Pâslaru a mărturisit cum arată o zi din propria viață. Îndrăgostită de artă, artista nu poate renunța nici acum la muzică și petrece destul de mult timp în studiourile de înregistrare.

ADVERTISEMENT

„Îmi descarc ideile la pian, cizelez armoniile, textul. Apoi lucrez cu orchestratorii. Urmează programarea înregistrării pentru care mă pregătesc studiind interpretare. În altă zi, revin la mixaj.

Timpul liber ocazional este productiv şi el, citesc, învăţ, studiez, dau curs unor invitaţii la evenimente culturale. În funcţie de locul în care trebuie să ajung, îmi schiţez singură costumul, îmi aleg ţinuta vestimentară”, spunea vedeta pentru okmagazine.ro.

Margareta Paslaru Emerich Schaffer filmul-cooproductie "Tunelul"

Nai-post ni Margareta Paslaru noong Huwebes, Abril 7, 2011

 

 

ADVERTISEMENT