Life

Margarita Peychinska îl face praf pe Florentin Petre după anunțul privind divorțul celor doi: ”Minți fără să clipești”

Margarita Peychinska îl distruge pe actualul ei soț, Florentin Petre, după ce fostul fotbalist a anunțat că cei doi vor divorța.
22.11.2022 | 21:04
Margarita Peychinska il face praf pe Florentin Petre dupa anuntul privind divortul celor doi Minti fara sa clipesti
Margarita Peychinska, acuzații dure la adresa soțului ei, Florentin Petre. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Acuzații dure la adresa fostului fotbalist, Florentin Petre. Soția acestuia, Margarita Peychinska, a răbufnit după ultimul anunț.

Margarita Peychinska lansează acuzații grave la adresa lui Florentin Petre

Recent, Florentin Petre a anunțat că divorțează de soția sa, Margarita Peychinska, fosta Miss Playboy Bulgaria. Femeia însă a avut și ea un drept la replică.

ADVERTISEMENT

Aceasta și-a criticat actualul soț pentru comportamentul său și totodată, a scos la suprafață câteva detalii neștiute din interiorul mariajului.

Mai exact, fosta Miss Playboy Bulgaria spune că soțul ei i-a interzis să meargă la muncă și a obligat-o să stea numai în casă și să aibă grijă de copil, de teamă ca nu cumva să ajungă să fie înșelat.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Margarita Peychinska îl acuză pe Florentin Petre de lipsă de respect.

”Dragul meu Florentin, ce respect să ai pentru o femeie căreia i-ai interzis să meargă la muncă, care stă numai în casă și are grijă de copil și gospodărie, care nu are nicio ocupație și care se adâncește din ce în ce mai tare în disperare când simte că soțul o înșeală în mod consecvent?”, a scris soția fotbalistului, pe contul de socializare.

Iar aceasta este doar o parte din lunga serie de acuzații aduse la adresa fostului fotbalist. Aceasta îl acuză pe Florentin Petre de minciună, precizând că în urmă cu doar patru luni de zile, acesta spunea că o iubește.

ADVERTISEMENT

Margarita Peychinska spune că Florentin Petre ar fi șantajat-o

În ceea ce privește acuzațiile conform cărora fosta Miss Playboy Bulgaria l-ar fi amenințat și șantajat pentru a salva căsnicia, aceasta susține că în realitate, fostul fotbalist ar fi făcut asta.

El i-ar fi spus soției sale că dacă va spune presei ceva, sau va pleca, atunci îi va lua copilul și o va lăsa fără niciun ban.

ADVERTISEMENT

”A te victimiza și a minți fără să clipești, afirmând că ai încercat de multe ori să pui capăt căsniciei noastre, mi se pare incredibil.

(…) Ai afirmat în mod josnic că te-am amenințat și șantajat pentru a te păstra ca soț, când în realitate tu ai fost cel care mi-ai spus că dacă spun presei ceva, îmi vei lua copilul de lângă mine, mă vei lăsa fără niciun venit”, a mai scris fosta Miss Playboy Bulgaria.

Margarita Peychinska spune că a încercat într-adevăr să își salveze căsnicia în ultimele patru luni de zile, precizând însă că târziu și-a dat seama că nu mai avea ce să salveze, aceasta fiind singura ei greșeală.

ADVERTISEMENT
Tags: