ADVERTISEMENT
Life

Margherita de la Clejani a dat lovitura după ce a renunțat la muzică. Ce afacere profitabilă îi asigură traiul

Autor: Raluca Ilie | 05.01.2021 | 22:23
Margherita de la Clejani a dat lovitura după ce a renunțat la muzică. Ce afacere profitabilă îi asigură traiul
Margherita a dat lovitura în afaceri după ce a renunțat la muzică. Ce preț au obiectele ei vestimentare

După ce s-a lăsat de muzică, Margherita de la Clejani s-a lansat în afaceri. Tânăra s-a apucat de design vestimentar, iar ținutele sale se bucură de mult succes.

ADVERTISEMENT

Fiica Vioricăi și a lui Ioniță din Clejani își promovează piesele vestimentare excepționale în mediul online și se pare că prețurile nu sunt așa de mari precum s-ar fi așteptat.

După ce a petrecut mai mult timp în Statele Unite, stilul Margheritei s-a schimbat radical, motiv pentru care a decis să renunțe la muzică pentru o perioadă și să își lanseze propria linie de îmbrăcăminte.

Margherita a dat lovitura în afaceri după ce a renunțat la muzică

Piesele vestimentare ale Margheritei sunt foarte diversificate. Fiica soților Clejani a pus la vânzare rochii, salopete, costume, treninguri, dar și accesorii, iar prețurile nu sunt deloc piperate, comparativ cu ținutele altor vedete autohtone.

ADVERTISEMENT

Ținutele propuse de Margherita sunt creative și pline de culoare, vedeta optând pentru accesorii de tot felul, strălucitoare sau cu paiete. Prețul rochiilor este cuprins între 600 și 1.790 lei, cel al salopetelor pornește de la 1.000 lei, iar cel mai scump costum costă 2.190 lei, acesta reprezentând și cel mai scump obiect vestimentar vândut de vedetă. Treningurile brandului blondinei costă 1.390,00 lei.

Margherita și-a creat propriul site de haine, iar obiectele verstimentare sunt, într-adevăr, de senzație, semn că vedeta dorește să își surprindă clienții cu ținute creative și calitative.

Încă de la vârsta de 19 ani, Margherita a decis să se axeze mai mult pe aspectul fizic și a apelat la operațiile estetice. Până la vârsta de 28 de ani, vedeta a făcut 4 intervenții, cheltuind o sumă mare de bani pentru a avea aspectul mult dorit.

ADVERTISEMENT

Margherita a cheltuit în jur de 18.000 euro pe operațiile estetice. Pentru o micșorare a nasului, blondina a scos 5.ooo euro din buzunar, implantul mamar a costat-o 6.000 euro, liftingul facial 3.000 euro, iar, pentru acidul hialuronic, vedeta a cheltuit 3.ooo euro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!