Life

Margherita de la Clejani a fost condamnată. Ce pedeapsă a primit pentru că a condus sub influența drogurilor

Margherita, fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani, a aflat care este sentința în cazul instrumentat anul trecut pentru conducere sub influența substanțelor interzise.
05.11.2021 | 16:32
Margherita de la Clejani a fost condamnata Ce pedeapsa a primit pentru ca a condus sub influenta drogurilor
Margherita de la Clejani a fost condamnată. Ce pedeapsă a primit pentru că a condus sub influența drogurilor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața a ajuns pe mâna oamenilor legii pe 23 mai 2020 după ce a provocat un accident rutier. La momentul respectiv s-a constat că artista folosise înainte de a se urca la volan un „cocktail” de mai multe droguri.

Imediat polițiștii au deschis un dosar pe numele ei, iar acum magistrații au decis care este pedeapsa pe care o merită pentru fapta sa. Fiica Clejanilor a scăpat de închisoare și a primit o amendă penală destul de mare.

ADVERTISEMENT

Concret, Margherita de la Clejani este nevoită să achite suma de 16.000 de lei, pedeapsa fiind calculată pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența substanțelor interzise.

Margherita de la Clejani, sentință în dosarul conducerii sun influența substanțelor interzise

Totodată, vedeta, pe numele său complet Manole Myriam-Margareta, a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de un an, hotărâre care nu poate fi atacată în nicio instanță din țara noastră.

ADVERTISEMENT

În plus, Margherita de la Clejani este bună de plată și pentru cheltuielile de judecată. Artista trebuie să scoată din buzunar peste 2.600 de lei. Pentru urmărirea penală trebuie să achite alți circa 2.400 de lei.

La aceste sume se mai adaugă 300 de lei, ceea ce înseamnă că artista trebuie să plătească pentru fapta sa din mai multe puncte de vedere.

ADVERTISEMENT

„Condamnă pe inculpata MANOLE Myriam-Margareta la pedeapsa amenzii în cuantum de 16.000 lei, calculată prin înmulţirea unui număr de 200 zile-amendă, cu suma de 80 lei corespunzătoare unei zile-amendă, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe (fapta din 23.05.2020). 

Aplică inculpatei pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a conduce vehicule pentru care este necesar permis de conducere pe o perioadă de 1 an de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri.

ADVERTISEMENT

Dispune obligarea inculpatei la plata sumei de 2.675,65 lei cu titlu de cheltuieli judiciare, din care suma de 2.375,65 lei aferentă urmăririi penale, suma de 100 lei aferentă fazei de cameră preliminare și suma de 200 lei aferentă fazei de judecată.

Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia inculpatei şi procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 03.11.2021”, se arată în decizia judecătorilor, notează wowbiz.ro.

Margherita de la Clejani nu a făcut nicio declarație până în acest moment legat de sentința primită din partea judecătorilor.

ADVERTISEMENT
Tags: