Life

Margherita de la Clejani, apariție controversată pe Instagram. S-a fotografiat cu un pistol

25.02.2021 | 19:08
Margherita de la Clejani aparitie controversata pe Instagram Sa fotografiat cu un pistol
ADVERTISEMENT

Margherita de la Clejani nu încetează să-i șocheze pe fani cu ipostazele neobișnuite și aparițiile controversate. După numeroasele scandaluri care au adus-o în centrul atenției, tânăra a reușit să surprindă din nou. 

De data aceasta, fiica Clejanilor a mers mult mai departe cu aparițiile și a postat o imagine cu o armă în mână. Anul trecut, vedeta a provocat un accident rutier destul de grav și nu pare să se potolească.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a atras din nou atenția internauților cu cea mai recentă postare de pe InstaStory, care i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Margherita de la Clejani, apariție controversată pe Instagram. S-a fotografiat cu un pistol

Margherita de la Clejani reușește să șocheze tot mai des în ultima vreme. Cântăreața a postat un clip videp în care ține un pistol în mână, spre surprinderea celor care o urmăresc.

ADVERTISEMENT

După scandalul cu accidentul rutier de anul trecut, pe care l-a provocat fiind sub influența drogurilor, Margherita nu are de când să fie o fată cuminte și iese din nou în evidență prin acțiunile ei.

Arma din mâna ei le-a ridicat fanilor multe semne de întrebare. Nu se știe de ce vedeta are nevoie de un astfel de obiect periculos, însă nu ar fi prima dată când vine cu o astfel de apariție.

ADVERTISEMENT
Margherita de la Clejani
Margherita de la Clejani cu un pistol în mână. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

În trecut, Margherita a mai publiat astfel de imagini, iar jurnaliștii l-au întrebat pe tatăl ei, Ioniță din Clejani, de ce fiica lui a făcut un aemenea gest. Cântărețul a fost deranjat de aceste întrebări și i-a luat apărarea tinerei.

„Foarte bine ce a postat. Nu știu ce a postat. Este în derulare procesul. Nu mai facem declarații de presă”, a spus acesta, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Clejanii au refuzat să mai facă declarații de presă după ce  Magherita a provocat accidentul de anul trecut. Nimeni nu a fost rănit și doar autoturismele celor implicați au fost avariate.

„Deocamdată nu am permis de conducere. Probabil că voi avea după ce se va finaliza această problemă din viața mea. Știm cu toții că am avut un accident. Oricărui om i se poate întâmpla. Nu pot vorbi prea multe despre asta, din punct de vedere legal.

Cumva toată această poveste pe care am trăit-o m-a ajutat să mă maturizez, am învățat foarte multe lucruri din acest eveniment mai puțin fericit din viața mea”, a spus Margherita la Antena 1, la câteva luni după accident.

ADVERTISEMENT