Life

Margherita de la Clejani, despre scandalurile din ultima vreme: ”Mai greșim și noi”

16.11.2020 | 15:16
Margherita de la Clejani despre scandalurile din ultima vreme Mai gresim si noi
ADVERTISEMENT

Margherita de la Clejani a revenit în lumina reflectoarelor și a făcut declarații despre scandalurile în care a fost implicată în ultima vreme. Cântăreața susține că s-a maturizat prin prisma incidentelor de anul acesta, fiecare experiență învățând-o ceva. 

Artista s-a referit aici la accidentul din luna mai și la scandalul cu cele două femei de la supermarket, blondina fiind de părere că evenimentele neplăcute de anul acesta au făcut-o să știe să aleagă ce este mai bun în viața. Fiica Clejanilor crede că anul 2020 a fost unul bun per total.

ADVERTISEMENT

Se pare că Margherita de la Clejani a învățat ceva dintre scandalurile de anul acesta care nu prea i-au adus fală. Cântăreața și-a învățat lecția și vorbește deschis din greșelile din trecut, care au învățat-o să vadă partea plină a paharului.

Margherita de la Clejani, mărturii despre ”greșelile” de anul acesta

„Anul acesta pentru mine a fost unul foarte bun, foarte productiv, pentru că am învățat foarte multe lucruri din fiecare experiență. Am început așa, să aleg, ce e bine, ce e rău. Nu știi atunci când ești tânăr dacă ai făcut o alegere bună sau nu.

ADVERTISEMENT

Mai greșim și noi! Viața este ca un ocean așa, pe care eu îl parcurg cu pași mărunți!”, a dezvăluit Margherita de la Clejani în cadrul unei emisiuni TV, notează spynews.ro.

Cântăreața nu a dorit să aducă în atenție incidentele de anul acesta și a vorbit la modul general, precizând că totul a pornit de la alegerile făcute. Blondina este convinsă că anturajul din care a făcut parte în ultima vreme a făcut-o să o ia „razna”.

ADVERTISEMENT

Fata lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani recunoaște că a greșit, însă susține că și-a asumat tot. Acesta este și motivul pentru care Margherita a ajuns la concluzia că trebuie să se iubească și să se respecte mai mult pe sine.

Am încurcat anumite chestii, am ales prieteni nepotriviți, m-am băgat în anturaje nepotrivite, chestii de-ale tinereții. Important este că atunci când greșim, să învățăm ceva.

ADVERTISEMENT

Cel mai important este să te iubești, să te respecți pe tine și să fii foarte atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău”, a completat blondina, potrivit sursei menționate anterior.

ADVERTISEMENT