Life

Margherita de la Clejani încinge atmosfera la Splash, vedete la apă. Imagini din culise cu prima concurentă confirmată

Margherita de la Clejani este prima concurentă de la Splash, vedete la apă. Cântăreața a postat câteva imagini pe Instastory din culisele show-ului.
01.08.2021 | 16:40
Margherita de la Clejani incinge atmosfera la Splash vedete la apa Imagini din culise cu prima concurenta confirmata
ADVERTISEMENT

Margherita de la Clejani se antrenează din greu pentru concursul Splash, vedete la apă. Fata Vioricăi și a lui Ioniță din Clejani a postat câteva imagini din culisele concursului care va începe în curând la Antena 1.

Prezența Margheritei în concursul de sărituri în apă va fi cu siguranță intens comentată. Alegerea Antenei 1 pare să fie una inspirată având în vedere că în ultimele 2 luni numele Clejanilor au acaparat atenția presei mondene din cauza problemelor lui Fulgy.

ADVERTISEMENT

Margherita va încerca să se detașeze de necazurile din familia ei oferind tot ce poate în concursul de la Antenă. De altfel, tânăra a stat departe de scandalurile în care au fost implicate numele celor dragi ei.

Margherita de la Clejani, imagini din culisele Splash, vedete la apă

Blondina nu a dorit să intre în polemică văzându-și de colecțiile sale de haine și de gestionarea contului de Instagram.

ADVERTISEMENT

Așteptările de la noul sezon Splash, vedete la apă sunt destul de mari după ce s-a aflat numele primei concurente. Nimeni n-ar fi bănuit că fata Clejanilor va mai fi cooptată într-un proiect de televiziune după ce a avut probleme cu legea.

Marga pare să fie extrem de încântată de acest nou proiect. În filmulețele pe care le-a postat pe Instastory, cântăreața apare într-un costum de baie care îi scoate în evidență formele sexy.

ADVERTISEMENT

Vedeta a scris că se simte foarte bine pe platourile de filmare și cu siguranță s-a obișnuit deja cu săritul de pe trambulină. Rămâne de văzut, însă, de la ce înălțime va avea curajul să sară.

margherita de la clejani
Margherita de la Clejani repetă la Splash, vedete la apă. Foto: Instagram

Sezonul trecut, difuzat acum 6 ani, câștigat de Vladimir Drăghia

„Bă, ce mă distrez la Splash!”, a scris Margherita la unul dintre videoclipurile postate din culisele emisiunii pe contul ei de Instagram.

ADVERTISEMENT

Fata Clejanilor va fi jurizată de Nea Mărin, Jean de la Craiova și Iulia Albu. Castingul din acest sezon numără o serie de vedete pe care le vom descoperi treptat, pe măsură ce se va apropia data lansării.

Concursul de sărituri revine după o absență de 6 ani. Ultimul sezon a fost câștigat de Vladimir Drăghia, care ajunsese în finală împreună cu celebra cântăreață Andreea Antonescu.

Primele două sezoane, difuzate în 2013 și 2014 au fost câștigate de Piticu de la trupa SIMPLU și Cosmin Soare. În finalele respective, cei doi au ajuns împreună cu Marian Drăgulescu și Ionuț Atodiresei.

 

ADVERTISEMENT