Life
notix pixel id

Margherita de la Clejani lovește din nou! A agresat mai mulți jurnaliști în plină stradă

29.05.2020 | 09:27
Margherita de la Clejani lovește din nou! A agresat mai mulți jurnaliști în plină stradă
Margherita de la Clejani, gesturi violente și limbaj suburban la adresa paparazzilor. Sursa foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Margherita de la Clejani nu se dezminte după accidentul rutier provocat în weekend-ul trecut, când a condus sub influența substanțelor interzise, pe numele său fiind întocmit și dosar penal care va ajunge cât de curând pe masa judecătorilor. Deși riscă între 1 și 5 ani de închisoare, tânăra de 30 de ani continuă să aibă un comportament nepotrivit, mai ales la adresa jurnaliștilor.

Margherita de la Clejani a agresat jurnaliștii în plină stradă

Dacă până acum încerca doar să-i ironizeze prin diverse videoclipuri și mesaje aparent inofensive postate pe rețelele de socializare, iată că interpreta de muzică de petrecere a recurs la gesturi extreme în momentul în care a fost surprinsă într-un loc retras din Capitală. Nu doar că a refuzat să răspundă întrebărilor, ci i-a amenințat printr-un limbaj suburban imposibil de reprodus, ca mai apoi să arunce cu o piatră în direcția cameramanului.

Pleacă de aici că vă dau cu ceva în cap! Vă dau și un capac. Vă și scuip. Sunt violentă că vreau și că pot. Du-te-n p…a mea și cu toată familia”, le-a spus Marguerita reporterilor, vizibil iritată de prezența lor.

ADVERTISEMENT

Iar dacă vă gândeați că lungul drum spre casă o va face să regrete acest gest, ei bine, în mesajul publicat ulterior pe Instagram, fata Clejanilor susține că nu are motive să se simtă rușinată de ieșirea nervoasă pe care a avut-o. Ba chiar este mândră și consideră că printr-o astfel de atitudine a dat dovadă de curaj.

Astăzi vreau să îmi mulțumesc mie pentru că sunt o femeie care are un CURAJ cât șapte bărbați la un loc, numărul paparazzilor! Tom&Jerry. De astăzi intru în priză! Vreau să mă joc, dă-te, fă-mi loc!”, a scris aceasta.

ADVERTISEMENT

Viorica de la Clejani dă vina pe anturaj pentru accidentul provocat de fiica sa

După ce a agresat la rândul său reporterii care încercau să obțină o reacție pe marginea accidentului provocat de Margherita, semn că acest comportament este moștenire de familie, Viorica de la Clejani a comentat incidentul, arătându-se șocată de faptele fiicei sale. Ba mai mult, solista de muzică de petrecere este de părere că anturajul are o influență negativă asupra tinerei de 30 de ani.

Uneori anturajul strică. Spune-mi cu cine umbli, ca să-ţi spun cine eşti, era un proverb. Şi voi, ştiţi ceva? Fiecare aruncă cu ce are în suflet. Eu sunt o persoană bună, îi mulţumesc lui Dumnezeu că mă iubeşte. Cum să reacţionez?! Numai mamă să nu fii!

ADVERTISEMENT

După două luni de stat în casă e normal să am o reacţie. Îmi cer scuze la domnişoara ziaristă, asta este. Este firesc să fii aşa, o mamă trebuie să îşi ierte copilul. Vin dintr-o generaţie unde n-am auzit de aşa ceva şi nu am consumat în viaţa mea.

Pe unde mă duc eu, oamenii fac lucrurile astea şi sunt oameni cu cap, cu familii, cu copii acasă, oameni în toată firea. Eu nu m-am atins de aşa ceva. De unde să ştiu eu, o femeie de ţară, cum şi ce sunt astea.

ADVERTISEMENT

Eu o hrănesc pe Margherita, am încredere în ea, să lăsăm autorităţile să îşi facă treaba şi după aia, orice ar fi, oricât ar greşi un copil, eu ca părinte trebuie să îl îndrept pe drumul cel bun şi să am grijă de el.

Eu nu ştiu nimic, ce s-a întâmplat, voi m-aţi luat prin surprindere, eram nepregătită. Care n-a greşit să dea cu piatra. Toţi o dată-n viaţă greşim. E normal, e firesc, sunt adolescenţi”, a declarat Viorica de la Clejani pentru România TV.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri