Life

Margherita de la Clejani, prima declarație după accidentul de acum două luni: ”Oricărui om i se poate întâmpla”

24.07.2020 | 13:48
Margherita de la Clejani prima declaratie dupa accidentul de acum doua luni Oricarui om i se poate intampla
ADVERTISEMENT

Margherita de la Clejani a vorbit pentru prima oară după mult timp despre accidentul pe care l-a produs recent. Invitată în emisiunea matinală prezentată de Răzvan Simion și Dani Oțil, frumoasa artistă a vorbit despre felul în care incidentul i-a schimbat viață.

Cântăreața a mărturisit că în momentul de față nu are permis de conducere și cel mai probabil, îl va primi înapoi când se va încheia procesul intentat după ce s-a urcat la volan sub influența substanțelor interzise. Îndrăgita artistă este sigură de acest lucru, chiar dacă nu poate da prea multe amănunte din anchetă.

ADVERTISEMENT

Totodată, fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani a mai menționat faptul că lansarea noii sale melodii, intitulate „Elicopter” este inspirată din evenimentele intense din ultima perioadă. Piesa vorbește despre origini, transformări și redescoperirea de sine.

Artista Margherita de la Clejani, declarație legat de accidentul produs recent

„Deocamdată nu am permis de conducere. Probabil că voi avea după ce se va finaliza această problemă din viața mea. Știm cu toții că am avut un accident. Oricărui om i se poate întâmpla. Nu pot vorbi prea multe despre asta, din punct de vedere legal.

ADVERTISEMENT

Cumva toată această poveste pe care am trăit-o m-a ajutat să mă maturizez, am învățat foarte multe lucruri din acest eveniment mai puțin fericit din viața mea”, i-a spus frumoasa cântăreața lui Dani Oțil, relatează viva.ro.

Piesa „Elicopter” a fost lansată în urmă cu patru zile și a reușit să strângă aproximativ 280.000 de vizualizări, melodia nefiind foarte bine primită de public. Foarte mulți oameni sunt de părere că este doar o copie „ieftină” după piesa lui Lino Golden, „Panamera”.

ADVERTISEMENT

„Vreau duet cu Nicu de la Căzănești! Au același stil și versuri”, „Ce copie după piesa lui Lino Golden Panamera :))))) mizeriee”, „Vezi că nu prea ești în top ? nici măcar în top 100, sunt o parte din comentariile negative primite pe contul de Youtube.

Margherita, implicată într-un accident. Replici bizare după incident

Tânăra cântăreață a fost prinsă într-un scandal de proporții după ce în urmă cu două luni a produs un accident rutier în Capitală. Nimeni nu a fost rănit, dar vedeta a ajuns la poliție pentru că avea un comportament suspect, reieșind că se afla sub influența unor substanțe interzise.

ADVERTISEMENT

„Toate bune și frumoase… Ce teste să se facă? Alcool test nu există, droguri nu există… Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nici o problemă. Am condus bine. Mai era Johnny Depp cu mine în mașină.

Am accidentat pur și simplu o mașină, veneam de la o petrecere… Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Hollywood”, a spus Margherita de la Clejani, la scurt timp după ce a ieșit din sediul poliției, relatează cancan.ro.

ADVERTISEMENT