Life

Margherita de la Clejani, prima reacție după aflarea rezultatelor testelor de la IML: ”Îți dau teroare”

29.07.2020 | 13:48
Margherita de la Clejani prima reactie dupa aflarea rezultatelor testelor de la IML Iti dau teroare
ADVERTISEMENT

Așteptarea a luat sfârșit pentru familia Clejanilor care a aflat ce substanțe interzise a luat Margherita în urmă cu trei luni când a provocat accidentul auto din Capitală. Viorica și-a apărat mereu fiica și a negat cu vehemență că frumoasa cântăreață s-a urcat drogată la volan.

Testele efectuate de Institutul de Medicină Legală (IML) au scos la iveală faptul că artista avea în sânge un cocktail de stupefiante, printre care și un drog foarte căutat de bogați, și anume cocaina. Imediat a izbucnit scandalul în familia îndrăgitei cântărețe și puțin a lipsit ca Viorica de la Clejani să nu o păruiască pe blondină.

ADVERTISEMENT

Viorica s-a bătut cu pumnul în piept că fiica sa este nevinovată, însă când a aflat ce a luat aceasta și-a pierdut controlul și a răbufnit. După ieșirea nervoasă a mamei sale, Marga a avut o primă reacție în mediul online unde a postat o imagine și un mesaj tranșant.

Cântăreața Margherita de la Clejani, reacție după ce s-a aflat ce a consumat

„La ce visez eu, îți dau teroare”, este mesajul oarecum dubios pe care Margherita de la Clejani l-a scris pe contul de Instagram, în dreptul unei fotografii în care apare cu părul albastru și un make-up desprins din filmele de groază.

ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică de petrecere,Viorica de la Clejani, se pare că a refuzat să achite testul IML pentru aflarea rezultatului, procedură care costă 2.000 de lei. În clipa de față, blondina riscă să fie condamnată, oamenii legii trebuind să ia o decizie în acest sens.

View this post on Instagram

@marcle.ro @margherita_morningstar la ce visez eu iti dau teroare!

A post shared by Margherita (@margherita_morningstar) on

Viorica de la Clejani, convinsă că Marga nu era drogată

În urmă cu două săptămâni Viorica de la Clejani a venit în platoul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță unde a vorbit despre incidentul din mai. La momentul respectiv avea încredere maximă în artistă și credea cu tăria că Marga nu a consumat nimic când a produs accidentul.

ADVERTISEMENT

„E şmecheră fata mea, a ţinut prima pagină a ziarelor. Ei sunt copiii mei, i-am făcut cu Ioniţă, nu cu tabloidele. O să îi apăr mereu. Sunt lucruri atât de grave care se întâmplă în ţara asta. I se poate întâmpla oricui.

Mulţumesc lui Dumnezeu că a scăpat din acel anturaj nepotrivit. Eu le-am spus mereu copiilor mei cu cine umblă, cu cine se duc. Margherita vrea să fie unicată, în felul ei. Maimuţa nu era a noastră, era a fostului prieten al Margăi.

ADVERTISEMENT

Marga este bine la momentul ăsta, mulţumim lui Dumnezeu pentru că ascultă şi munceşte. Marga e o fată frumoasă şi înţeleaptă, cred că a înţeles. Noi avem încredere în Marga, ea a spus că nu a consumat nimic (n.r. – droguri). 

La momentul accidentului, Marga a fost foarte cooperantă. Era obosită, lucrase o noapte întreagă. Din cauza oboselii a făcut accidentul”, a povestit cântăreața, informează cancan.ro.

ADVERTISEMENT