Life

Margherita de la Clejani s-a ales cu un nou dosar penal! De data asta nu din cauza drogurilor

09.06.2020 | 16:32
Margherita de la Clejani sa ales cu un nou dosar penal De data asta nu din cauza drogurilor
ADVERTISEMENT

Margherita de la Clejani s-a ales cu un nou dosar penal, și nu din cauza drogurilor ori a nerespectării regulilor de circulație, căci vedeta a rămas oricum fără permis de conducere.

Margherita de la Clejani, dosar penal pentru că a bruscat maimuța

Motivul pentru care fiica lăutarilor din Clejani a ajuns din nou pe mâna autorităților este comportamentul agresiv pe care l-a avut cu maimuța cu care s-a afișat în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Printre apărătorii drepturilor animalelor s-a sesizat și politicianul Tudor Tim Ionescu de la ALDE, cunoscut sub numele de ”scenă” Tudy.

„În urma imaginilor pe care presa le-a arătat cu cele două persoane care plimbau acel primat prin București și îl manevrau într-o manieră foarte bruscă, fiind chiar lovit la un moment dat, am trimis două sesizări, una către Garda de Mediu și una către Poliția Națională cu privire la aceste rele tratamente.

ADVERTISEMENT

A cui e maimuța, până la urmă? Viorica de la Clejani a lămurit misterul

Așa sunt ele încadrate și cu privire la documentele de proveniență ale acelui animal, pentru că vorbim de un animal sălbatic care are anumite documente, prin care se poate verifica dacă nu provine din braconaj”, a declarat Tudy Ionescu, potrivit cancan.ro.

Maimuța pe care au văzut-o românii la televizor, pe care Marga a bruscat-o de mai multe ori, nu este a cântăreței.

ADVERTISEMENT

Mama Margheritei, Viorica de la Clejani, a lămurit misterul animalului și a spus că este al unui prieten de-ale familiei, care lasă animalul din când în când în grija lor.

„Maimuța e a unui prieten din străinătate și mi-o aduce mie din când în când. Eu m-am atașat foarte tare de ea, datorită faptului că copilașii mei s-au făcut mari, nu-mi mai acordă atenție, iar Lio e ochii mei din cap”, a spus Viorica de la Clejani, extrem de atașată de primată.

ADVERTISEMENT