Life

Margherita de la Clejani s-a reprofilat. A renunțat la petreceri. Spre ce domeniu s-a orientat, în plină pandemie

23.07.2020 | 18:39
Margherita de la Clejani sa reprofilat A renuntat la petreceri Spre ce domeniu sa orientat in plina pandemie
ADVERTISEMENT

Margherita de la Clejani a renunțat la petreceri și evenimente și se concentrează pe modă. Perioada de pandemie i-a dat planurile peste cap. Astfel, muzica va rămâne doar un hobby.

Fata Clejanilor a fost invitată la ”Neața cu Răzvan și Dani” unde a vorbit despre noua piesă pe care urmează să o lanseze, dar nu a scăpat de întrebările incomode ale lui Dani.

ADVERTISEMENT

Accidentul rutier pe care l-a provocat în urmă cu 2 luni n-a fost dat uitării. Încă se așteaptă soluționarea cazului, dar până atunci, Marga este pieton.

Margherita de la Clejani se apucă de modă. A renunțat la petreceri

Chiar dacă va lansa curând o piesă nouă, Marga se va concentra acum pe o carieră în modă, mai exact fashion pentru bărbați.

ADVERTISEMENT

”Muzica rămâne un hobby pentru mine, dar la evenimente, petreceri și chestii de genul nu voi mai participa pentru că nu mă mai reprezintă asta acum.

Eu acum sunt focusată pe fashion, design și stilism, sunt consultant fashion pentru bărbați, am făcut niște cursuri foarte interesante și acum mă focusez foarte mult pe această parte.

ADVERTISEMENT

Am încredere deplină în ce sunt, în ce pot și în ce am. Eu fac mereu ceea ce este benefic pentru mine și ce mă face fericită, de aceea petrec foarte mult timp în atelier”, a declarat Margherita de la Clejani.

Aflată în platoul de la Neața, Margherita nu avea cum să scape de întrebările legate de accidentul provocat în urmă cu două luni. Dani a taxat-o.

ADVERTISEMENT

”-Conduci? Mai ai voie să conduci?”, a întrebat-o Dani.

“Deocamdată nu am permis de conducere. Probabil după ce se va finaliza așa-zisă problemă din viața mea. Am avut un accident, știm cu toții.

Oricărui om i se poate întâmpla. Nu sunt nici prima, nici ultima și cel fără de păcat să arunce cu piatra. Nu are nimeni de ce să mă condamne pentru nimic”, a spus Margherita.

“O să fiu sincer cu tine. Sunt biciclist, motociclist. Oamenii conduc mașina în tot felul de stări, inclusiv de supărare, de nervi, de ceartă cu iubitul.

Este datoria mea, măcar cu oamenii pe care îi cunosc, să fac asta. Când nu vă simțiți foarte liniștiți să conduceți, să lăsați pe altcineva. Poți să-ți permiți un uber sau un șofer la un moment dat”, a completat prezentatorul.

ADVERTISEMENT
Tags: