Life

Margherita de la Clejani surprinde din nou. Cine a contactat-o recent și ce se întâmplă cu analizele de la INML

24.06.2020 | 10:56
Margherita de la Clejani surprinde din nou Cine a contactato recent si ce se intampla cu analizele de la INML
ADVERTISEMENT

Margherita de la Clejani nu a primit nici până în ziua de azi rezultatele toxicologice de la INML, ori cel puțin fiica lăutarilor Viorica și Ioniță nu dorește deocamdată să le facă publice.

Nici acum nu se știe ce conțin rezultatele de la INML

Viața Margheritei nu s-a schimbat foarte mult de la accidentul din 23 mai, când a intrat în atenția presei după ce fusese prinsă sub influența unor substanțe interzise (cel puțin așa comunica atunci poliția în urma efectuării probei cu DrugTest).

ADVERTISEMENT

Vedeta continuă să viseze la o carieră la Hollywood și spune că ar putea fi următoarea Angelina Jolie, căci au contactat-o persoane importante din industria filmului.

„Sunt foarte focusată pe lucrurile mele artistice. Am avut cu toții de suferit din cauza acestei presiuni, dar această poveste nu are caracter public. Aștept rezultatele de la INML și o să ne lămurim cu toții în aceasta situație.

ADVERTISEMENT

Eu sunt optimistă si pozitivă, nu mă las influențătă de nimeni pentru că șțiu exact ceea ce sunt și ce vreau. M-am focusat foarte tare acum pe proiectul meu. O colecție de haine create de mine, pentru femei și pentru bărbați. Sunt focusată pe artă”, a mărturisit Margherita de la Clejani pentru Antena 1.

Margherita de la Clejani se visează actriță la Hollywood

„Voi merge într-o altă direcție pe care mi-am dorit-o de când eram mică. Am cunoscut în America regizori importanți și vor sa colaboreze cu mine, pentru ca sunt fermecați de personalitatea mea, de atitudinea mea, de frumusețea mea, de tot ceea ce sunt. Poate ajung precum Angelina Jolie”, a completat fata Clejanilor.

ADVERTISEMENT

Margherita are parte de sprijinul familiei în tot ceea ce face, mai puțin în chestiunea legată de viața de noapte pe care o are, căci nici Ioniță și nici Viorica nu sunt foarte mulțumiți de anturajul fetei lor.

De altfel, Ioniță a spus că și dacă fata lui s-ar fi drogat, este vina persoanelor de care s-a înconjurat în ultima perioadă, dar că el bagă mâna în foc că fata lui este curată.

ADVERTISEMENT