Life

Margherita din Clejani, dosar penal după ce a lovit cu brutalitate angajații unei firme de imobiliare: „Te distrug, te dau afară, îți distrug viața!”

16.09.2020 | 19:08
Margherita din Clejani dosar penal dupa ce a lovit cu brutalitate angajatii unei firme de imobiliare Te distrug te dau afara iti distrug viata
ADVERTISEMENT

Margherita din Clejani are parte de un scandal, după ce a fost implicată într-o altercație creată tot de ea. Polițiștii i-au întocmit dosar penal după ce a luat la bătaie mai mulți agenți imobiliari.

O nouă zi, un nou scandal, cam asta e viața fiicei artiștilor din Clejani, artista care e pe buzele tuturor după ce a început să aibă un comportament agresiv față de toată lumea, iar cel mai recent scandal i-a adus dosar penal.

ADVERTISEMENT

Margherita din Clejani, dosar penal

Vedeta a generat o dispută de zile mari care s-a lăsat cu urme de violență. În urma unor discuții cu două dintre angajatele unei firme imobiliare, Margherita și-ar fi ieșit din fire și le-a agresat pe cele două femei, una dintre ele având o zgârietură pe față. Totul a fost surprins de camerele de luat vederi.

La fața locului a fost chemată Poliția, după ce s-a cerut ajutorul la 112. Artista părăsise deja încăperea, însă din spusele celor două victime, cântăreața a fost agresivă, iar agentele au susținut că aceasta părea ”beată și drogată”, cuvinte folosite polițiștilor pentru a descrie starea în care Margherita se afla.

ADVERTISEMENT

La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 14:00 prin apel 112 Secția 1 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict dintre o femeie (nota redacției – Margherita) și angajatele unei societăți comerciale. La locație au sosit polițiștii care au luat legătura cu angajatele firmei, femeia care ar fi fost implicată nemaifiind prezentă la fața locului. În cauză polițiștii au întocmit un dosar sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”, se arată în comunicatul remis de către Poliția Capitalei.

Reacția vedetei a fost peste măsură. „Te distrug, te dau afară, îți distrug viața!”, scrie gândul.ro.

ADVERTISEMENT

Ioniță din Clejani a declarat pentru libertatea.ro că nu s-a întâmplat niciun incident de acest gen și a dat de înțeles că totul este fabricat. „Nu există nici o știre de presă. N-a fost nici o ceartă acolo, ce dosar penal?”, a fost mesajul acestuia.