Life

Margherita din Clejani, gest extrem ca să scape de pușcărie. Ce se întâmplă acum în familia cântăreței

03.08.2020 | 10:15
Margherita din Clejani gest extrem ca sa scape de  puscarie Ce se intampla acum in familia cantaretei
ADVERTISEMENT

Margherita din Clejani a fost surprinsă în timp ce conducea sub influența drogurilor. Acum, ea riscă să intre la închisoare, însă un detaliu ar putea să o salveze.

Familia plănuește să o scape de pușcărie pe artista, iar Viorica din Clejani vrea să recurgă la un ultim gest.

ADVERTISEMENT

În familia Clejanilor este un scandal mare în acest moment, după ce tânăra cântăreață este în atenția tuturor după ce a apărut sub influența substanțelor interzise la volan.

Margherita din Clejani, la dezintoxicare

Familia Clejanilor se gândește serios să o trimită pe Margherita la o clinică pentru a scăpa de viciul care o poate costa libertatea. Potrivit prezei tabloide, tânăra consumă substanțe interzise, însă Viorica din Clejani se gândește că oamenii legii o vor scuti de închisoare dacă vor vedea că aceasta încearcă să-și îndrepta situația.

ADVERTISEMENT

 „ A recunoscut, însă, și de data aceasta a încercat să mintă, spunând că a consumat numai de două ori, însă amestecul de stupefiante pe care îl avea în sânge nu este al unui începător. Specialiștii spun că numai cineva al cărui organism este obișnuit cu drogurile de mult timp, ar fi putut suporta acel cocktail, care conținea și cocaină. Într-un final, a spus tot adevărul.

Va ajunge, cu siguranță, la dezintoxicare. Probabil că avocatul a sfătuit-o să facă acest lucru, pentru ca judecătorul să fie mai indulgent. Dacă nu mergea ea din proprie inițiativă, oricum ar fi obligat-o instanța”, ne-au declarat surse din anturajul familiei de la Clejani, pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT