Life

Margherita, imagini șocante pe rețelele de socializare. Cum s-a filmat artista

26.05.2020 | 23:52
Margherita imagini socante pe retelele de socializare Cum sa filmat artista
ADVERTISEMENT

Margherita șochează din nou. De această dată pe rețelele de socializare unde este foarte activă și pare că își trăiește viața la maximum. Fata Cljeanilor s-a filmat în ipostaze sexy și provocatoare, iar imaginile au devenit virale.

Imagini șocante cu Margherita. Cum s-a filmat artista

Margherita pare să fie de neoprit. Nimic nu o deranjează, nimic nu o sperie, nici măcar scandalul în care a intrat în urma accidentului provocat sâmbătă dimineață.

ADVERTISEMENT

Din postarile de pe Instagram reiese faptul că a depășit deja momentul accidentului. Nici macat suspiciunea de consum de droguri nu pare să-i dea bătăi de cap.

View this post on Instagram

Pont

A post shared by Margherita (@margherita_morningstar) on

Viorica de la Clejani îi ia apărarea

Sâmbătă dimineața, Margherita a fost protagonista unui accident rutier, însă ce le-a atras atenția polițiștilor au fost gesturile necontrolate pe care le-a avut fata Clejanilor.

ADVERTISEMENT

De altfel, Brigada Rutieră a insista în cuprinsul comunicatului emis în urma accidentului asupra comportamentului necorespunzător. În cauză, Marga s-a ales cu dosar penal. A fost testată și cu alcooltestul, dar rezultatul a ieșit negativ.

”Vedeți-vă de viața voastră și de copiii voștri. Se întâmplă lucruri mai grave în țara asta. Unele dintre voi sunteți mame și nu înțeleg cum puteți să jigniți niște copi.

ADVERTISEMENT

Înseamnă că dacă erați voi în situația mea le-ați fi dat cu toporul în cap. Eu îmi apăr copiii indiferent de situație. Orice părinte care își iubește copilul ar face la fel ca mine. Suntem oameni ca și voi.

A fost un accident care i se putea întâmpla oricui. Mulțumim lui Dumnezeu că nu a fost mai grav și că este bine și sănătoasă. O să îi apăr și o să îi iubesc necondiționat. Pentru că iubirea ne vindecă. Mulți dintre voi aveți doar ură și răutate în suflet”, a fost postarea Vioricăi de la Clejani pe Instagram.

ADVERTISEMENT