Life

Margherita, în tandrețuri cu iubitul la o zi după accident! Nici maimuța nu a lipsit din peisaj

24.05.2020 | 15:06
Margherita in tandreturi cu iubitul la o zi dupa accident Nici maimuta nu a lipsit din peisaj
ADVERTISEMENT

Margherita de la Clejani nu se dezminte nici după accidentul provocat sâmbătă dimineața, când s-a urcat la volanul bolidului său de lux deși se afla sub influența unor substanțe interzise. În timp ce ancheta oamenilor legii își urmează cursul firesc, fiica îndrăgiților lăutari se plimbă nestingherită la brațul iubitului și nu pare deloc deranjată de situația dificilă prin care a trecut cu doar 24 de ore în urmă.

Margherita de la Clejani, în tandrețuri cu iubitul. Cum s-a „răzbunat” bărbatul pe maimuța familiei

Cei doi se îmbrățișează și se sărută cu foc, semn că nefericitul incident le-a întărit și mai mult relația. La un moment dat, în timp ce tânăra de 30 de ani bea cu poftă dintr-o sticlă de bere, partenerul său, pare puțin deranjat de prezența maimuței, binecunoscutul animal de companie al familiei, așa că o lovește, în semn de „răzbunare” cu palma peste cap.

ADVERTISEMENT
Cei doi porumbei se relaxează după o zi încărcată. Sursa foto: spynews.ro
Cei doi porumbei se relaxează după o zi încărcată. Sursa foto: spynews.ro

Mai apoi, într-o stare vizibil euforică, Margherita aruncă sticla la întâmplare, fără să-i pese de regulile de bună purtare din societate. Bărbatul nu pare, însă, interesat de acest aspect, ba chiar o imită în foarte scurt timp, descotorisindu-se în același mod de un pahar cu cafea.

Și pentru că nu vrea să se pună rău cu simpatica maimuțică, acesta îi oferă animalului o banană, sperând că astfel se va revanșa pentru corecția aplicată mai devreme. În imaginile publicate de spynews.ro se poate observa cum cei doi tineri se relaxează, discută, fumează, iar Margherita se joacă uneori cu maimuța, deși aceasta nu pare tocmai fericită. Ba chiar a refuzat darul de „împăcare” al iubitului stăpânei sale, semn că încă îi poartă „ranchiună”.

ADVERTISEMENT

După ce s-au plictisit să se plimbe pe faleză, porumbeii au pornit agale spre casă. Aerul curat pare să-i fi făcut destul de bine Margheritei, deși îndrăznim să spunem că ar mai fi nevoie de câteva ore de somn. Nu de alta, dar o asemenea pățanie te poate stoarce de energie.

Margherita, declarații halucinante după audieri

Iar dacă mai punem la socoteală și orele petrecute în sediul Poliției Rutiere pentru audieri, cu siguranță că  experiența tinerei interprete de muzică de petrecere a fost extrem de epuizantă. De altfel, chiar și tatăl său a sesizat acest aspect, încercând din răsputeri să o convingă pe Margherita să renunțe la declarații. Fără succes, însă, așa că întrebările jurnaliștilor au primit răspunsuri de-a dreptul halucinante.

ADVERTISEMENT

Toate bune și frumoase… Ce teste să se facă? Alcool test nu există, droguri nu există… Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nici o problemă. Am condus bine.

Mai era Johnny Depp cu mine în mașină. Am accidentat pur și simplu o mașină, veneam de la o petrecere… Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Hollywood”, a declarat fiica lăutarilor din Clejani. Ulterior, Ioniță a ținut să transmită un mesaj, încercând astfel să justifice atât pățania fiicei sale, cât și gestul Vioricăi din Clejani, care și-a vărsat năduful pe unul dintre reporterii prezenți la locuința sa, stropindu-l cu lapte, ca mai apoi să folosească furtunul cu apă din dotare.

ADVERTISEMENT

Pentru toți prietenii noștri, ai familiei de la Clejani, vă mulțumim că suneți alături de noi și lui Dumnezeu îi mulțumim că nu au fost victime și Marga e bine! Și Viorica rămâne Viorica, o mamă care își apără puiul precum o leoaică.

Mă bucur că reporterii au înțeles că poarta casei noastre este granița dintre imagine și viața noastră privată. Pentru reacția specifică temperamentului Vioricăi, care cântă cu toată ființa ei despre viață, cu patosul care a consacrat-o, ne-am prezentat scuzele.

Numai cine nu trăiește nu știe că pe lume mai ai și hopuri de depășit. Marga a avut o cădere de calciu cauzată de grija ei continuă pentru siluetă și, în stilul ei caracteristic, a glumit, spunând că se ruja, iar asta i-a provocat momentul de neatenție ce a cauzat accidentul.

Dar esențial rămâne faptul că a fost cooperantă cu autoritățile, nu a evitat să dea explicațiile necesare și utile anchetei. Știu că sunteți cu sufletul alături de noi și vă mulțumim infinit! Rămânem aceeași familie, cu toată inima alături de voi, după cum știm că și voi ne transmiteți toate gândurile voastre bune!”, a declarat Ioniță de la Clejani.

ADVERTISEMENT