Life

Margherita șochează din nou. Mesajul cântăreței, postat pe o rețea de socializare: “Te calc și pe tine dacă vreau”

27.05.2020 | 10:41
Margherita socheaza din nou Mesajul cantaretei postat pe o retea de socializare Te calc si pe tine daca vreau
Margherita șochează din nou. Mesajul cântăreței, postat pe o rețea de socializare: "Te cald și pe tine, dacă vreau"
ADVERTISEMENT

Margherita șochează din nou și sfidează orice reguli. Fiica lui Ioniță și a Vioricăi din Clejani a postat un mesaj agresiv pe o rețea de socialiare, la doar câteva zile după ce a provocat un accident rutier în Capitală, în urma căruia s-a ales cu dosar penal.

Mesajul șocant al Margheritei, la doar câteva zile după accident

Fata Clejanilor nu se potolește. De câteva zile, postează mesaje și imagini provocatoare pe rețelele de socilalizare, făcând abstracție complet de situația în care se află, după ce a produs un accident rutier și a fost testată pozitiv cu heroină.

ADVERTISEMENT

Marga este din ce în ce mai activă în mediul virtual cu fotografii și înregistrări mai vechi, dar foarte sugestive. Printre postrările ei se află și un filmuleț al cărui mesaj este halucinant: „Te calc și pe tine, dacă vreau”.

View this post on Instagram

Te calc si pe tine daca vreau!

A post shared by Margherita (@margherita_morningstar) on

Clejanii își apără fiica

În dimineața zilei de 23 mai, Marga a fost protagonista unui accident rutier pe bulevardul Gheorghe Șincai, din Capitală. Aceasta a pierdut controlul volanului din cauza neatenției, a susținut cântăreața.

ADVERTISEMENT

“Toate bune și frumoase… ce teste să se facă? Alcool text nu există, droguri nu există… Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nici o problemă. Am condus bine.

Mai era Johnny Depp cu mine în mașină. Am accidentat pur și simplu o mașină, veneam de la o petrecere… Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Hollywood”, a spus Margherita de la Clejani imediat după ce a ieșit din sediul poliției.

ADVERTISEMENT

Comportamentul necorespunzător și gesturile necontrolate i-au determinat pe polițiști să procedeze la testarea conducătorului auto și cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive, context în care Margherita a fost dusă la sediul INML pentru recoltarea probelor biologice.

Ioniță de la Clejani a sărit în apărarea Margheritei și insistă să demonteze toate acuzațiile aduse. Bărbatul a negat ipoteza consumului de substanțe interzise, spunând că, de fapt, erau doar niște pastile pentru slăbit.

ADVERTISEMENT