Life

Mari de la Puterea dragostei este în doliu. Anunțul trist făcut pe Instagram

17.09.2020 | 16:38
Mari de la Puterea dragostei este in doliu Anuntul trist facut pe Instagram
ADVERTISEMENT

Mari de la Puterea dragostei a confirmat vestea apărută în presa tabloidă zilele trecute, și anume că în familia ei s-a întâmplat o tragedie.

Mari de la Puterea dragostei, în doliu

Fosta concurentă, care a participat și la Insula iubirii, a vorbit despre momentele dificile care au ținut-o departe de social media, pe contul ei de Instagram.

ADVERTISEMENT

„Inițial nu am vrut să intru pe story pentru că după cum ați văzut și voi avem un deces în familie și a trebuit să ne ocupăm de toate lucrurile. Însă, abia acum am ajuns acasă și mâine dimineață o să trebuiască să plecăm iarăși la țară”, este mesajul adresat fanilor ei de Mari de la Puterea dragostei.

„Vă mulțumesc foarte mult pentru încurajări și trebuie să vă spun că este vorba despre bunicul lui Robert, care nu mai este printre noi și îmi pare foarte rău să vă spun asta. Robert vă mulțumește pentru mesajele voastre și o să vă răspundă când o să poată.

ADVERTISEMENT

O să vedeți că zilele astea nu o să fiu prea mult pe Instagram și, apropos doamnelor care tot timpul aveți ceva de comentat, doliul se poartă în suflet, nu pe haine!”, a adăugat Marinela.

A fost extrem de criticată la Insula iubirii

Mari a fost una din cele mai iubite concurente de la Puterea dragostei, show pe care, cu toate acestea, nu a reușit să îl câștige când a participat.

ADVERTISEMENT

Brăileanca a fost însă extrem de criticată în cealaltă emisiune în care a participat, Insula iubirii, unde l-a înșelat pe iubitul ei de atunci în fața unei țări întregi.

A intrat la Puterea dragostei pentru a-și repara imaginea creată în show-ul de la Antena 1 și a reușit, în mare parte, să întoarcă publicul în favoarea sa. În prezent are o relație fericită cu un băiat pe nume Robert, după cum se poate observa pe rețelele de socializare unde este extrem de activă.

ADVERTISEMENT