Life

Mari frământări pentru Lei! Zodiile și cariera în februarie 2023. Mihai Voropchievici face previziunile momentului

Mihai Voropchievici îți spune cum stai la capitolul carieră în luna februarie 2023! Previziuni de top făcute în exclusivitate pentru FANATIK!
08.02.2023 | 17:30
Mari framantari pentru Lei Zodiile si cariera in februarie 2023 Mihai Voropchievici face previziunile momentului
Horoscop carieră pentru luna februarie 2023, by Mihai Voropchievici
ADVERTISEMENT

Cum stai la capitolul profesional în luna februarie 2023? Astrologul FANATIK, Mihai Voropchievici, a realizat horoscopul carierei! Află ce te așteaptă până pe 28 februarie 2023!

Horoscopul carierei pentru luna februarie 2023. Previziunile lui Mihai Voropchievici

 

Berbec. 1, 10, 16, 17, 19 și 28 sunt zilele  excelente pe plan profesional. La bani, veți trăi ca și cum ați fi bogați. Cariera e bine aspectată, iar asta se va vedea în câștigurile financiare. Pentru mulți Berbeci, succesul se va menține pentru o perioadă bună de timp. Sfatul e să fiți un pic mai indulgenți cu cei cu care lucrați. Felul vostru mai războinic de a fi nu vă avantajează. Vă puteți ocupa mai mult de zona spirituală. Veți avea ocazia să mergeți chiar și într-un pelerinaj, mai ales că anul ăsta e un an universal 7, anul Domnului.

ADVERTISEMENT

Taur. Zile deosebite: 7, 8, 16, 17, 18, 19, 24 și 25. Aceste zile sunt coroborate undeva și cu zilele bune pentru bani. Lucrurile decurg bine, poate chiar mai bine decât vă așteptați.

Previziuni pentru zodia Gemeni. 3, 13, 20 și 21. Cariera va fi în prim-plan, dar e prezent, undeva, și idealismul. Nu vă axați doar pe muncă. Mai trebuie să ieșiți și la o distracție, la un spectacol. Demonstrați-vă capacitatea, talentele în muncă. Veți putea să vă implicați în acțiuni caritabile. Știți să dați de pomană, dar știți să și primiți de pomană.

ADVERTISEMENT

Leii au ambiguități

Rac. Zile excelente: 1, 9, 10, 18, 19, 22, 23, 27 și 28. Cariera e prioritară, dar și pe tot parcursul anului. Vor avea loc schimbări importante. Sunteți bine aspectați socio-profesional. Apar oportunități pe care până acum nu le vedeați. Poate veni o ofertă de la o firmă concurentă. Sunt diferite ocazii care vă ajută să vă dezvoltați, să evoluați profesional.

Leu. Date favorabile: 2, 3, 12, 13, 22, 24 și 25 februarie. La locul de muncă pot apărea schimbări în ierarhia firmei. Vine un alt șef sau un alt director sau chiar firma se vinde, o cumpără un alt patron. Veți avea parte de frământări și de ambiguități. Vă place să trăiți pe lângă șefi, să fiți șefi mai mici. Nu vă faceți probleme, că sunteți adaptabili. Știți să vă pliați și pe schimbări mai puțin benefice.

ADVERTISEMENT

Fecioară. Zile cu noroc în carieră: 1, 8, 11, 18, 19, 27 și 28. Planul carierei e foarte activ la voi. Faceți tot ce puteți, dar mai importantă acum e familia și bunăstarea voastră emoțională. Căutați să rezolvați problemele trecutului cu calm, fără să vă speriați.

Balanță. 1, 2, 3, 8, 9, 10, 11 și 20. Lăsați visele deoparte și faceți să prindă contur. Aveți curajul să puneți în aplicare ce vizualizați. Voi știți unde vreți să ajungeți. Imaginați-vă un pom plin cu bani. Acolo veți avea muncă bună și vor veni și câștigurile substanțiale. Odihniți-vă un pic mai mult. Puteți să lucrați o perioadă de timp în salturi și rezultatele vor fi mai spontane. Încercați să nu fiți impetuoși dacă la locul de muncă apar tensiuni.

ADVERTISEMENT

Scorpion. Trebuie să aveți încredere că în luna februarie banii vor veni. Resursele financiare provin și din activitatea profesională, de data aceasta, nu doar din noroc.

Spiritualitatea, adevărata prioritate pentru Vărsători

Săgetător. 7, 8, 11, 18, 19, 27 și 28. Trebuie să acționați în afara tiparelor obișnuite și asta vă place. Aveți oportunități în carieră. Vin ofertele în viața voastră, pur și simplu, fără să faceți ceva special.

Capricorn. 2, 3, 9, 10, 11, 13 și 22. Ocazii favorabile în carieră vor veni în perioade de câte două-trei zile, apoi va fi câte o pauză. Străluciți și aveți stil, iar asta înseamnă o imagine perfectă pentru cei care vă ofertează.

Vărsător. 8, 12, 13, 17 și 25. Spiritualitatea e prioritatea voastră și asta durează cam de vreo 20 de ani încoace. Vor avea loc schimbări în plan profesional. Le puteți accepta cu brio dacă succesele voastre au stat ascunse. Va trebui să le scoateți la vedere, să puneți pe tapet toate talentele, ca să le poată admira toată lumea. Cariera trebuie să însemne ceva pentru voi. Dacă ați devenit avocat sau inginer, ar fi bine să o fi făcut din pasiune, nu pentru că v-au obligat părinții. Dacă ați mers la muncă în silă, nu veți avea parte de beneficii.

Pești. 4, 5, 14, 15, 22 și 23. Aveți o bună etică a muncii. Faceți progrese în carieră. Apar oportunități numai dacă vă faceți datoria la locul de muncă. Relațiile sociale pe care le puteți obține vă vor ajuta mai mult. Pot apărea niște prietenii. Acestea vă pot conduce la niște câștiguri.

ADVERTISEMENT
Divorț cu scandal! Soția îl amenință, după ce fotbalistul nu i-a mai dat...
Divorț cu scandal! Soția îl amenință, după ce fotbalistul nu i-a mai dat bani ca să-și cumpere apartament
Gigi Becali fost amendat drastic de UEFA, după ce a recunoscut că a...
Gigi Becali fost amendat drastic de UEFA, după ce a recunoscut că a pariat
Averea descoperită în bagajul de cală al unui bărbat, în Aeroportul Henri Coandă....
Averea descoperită în bagajul de cală al unui bărbat, în Aeroportul Henri Coandă. Românul se întorcea din Spania. FOTO
"Sunt uimit că soția mea poate ieși singură pe stradă". Un tânăr din Guatemala, surprins de ce a descoperit în România
VIDEO Autostrada Moldovei - prima autostradă a României pe care se lucrează integral....
VIDEO Autostrada Moldovei - prima autostradă a României pe care se lucrează integral. Autoritățile însă avertizează
Ce a păţit bătrânica traficantă de droguri din Ialomiţa. Pensionara era filată de...
Ce a păţit bătrânica traficantă de droguri din Ialomiţa. Pensionara era filată de câteva luni
Cum sunt tratați românii la o școală din Ungaria. Un vlogger din România...
Cum sunt tratați românii la o școală din Ungaria. Un vlogger din România a filmat totul VIDEO
A plătit 90.000 de euro pentru o datorie de 100 de euro. Cum...
A plătit 90.000 de euro pentru o datorie de 100 de euro. Cum s-au folosit trei români din Spania de alți patru conaționali
Ce cuplu a câștigat show-ul Power Couple de la Antena 1. Nimeni nu...
Ce cuplu a câștigat show-ul Power Couple de la Antena 1. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Angajări la o mare fabrică din România. Se dau prime și bonuri de...
Angajări la o mare fabrică din România. Se dau prime și bonuri de masă
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe...
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe internet! FOTO
Mantea, probleme mari de sănătate după ce a ales Divinitatea în locul tratamentul...
Mantea, probleme mari de sănătate după ce a ales Divinitatea în locul tratamentul medicamentos pentru boala cumplită de care suferă
Transnistria nu poate fi apărată fizic decât cu „armament strategic”, adică arsenalul nuclear,...
Transnistria nu poate fi apărată fizic decât cu „armament strategic”, adică arsenalul nuclear, spune un propagandist rus
Ce a făcut Jador după descalificarea de la „Survivor All Stars”. Artistul a...
Ce a făcut Jador după descalificarea de la „Survivor All Stars”. Artistul a revenit în România