Sport

Mari publicații din întreaga lume au citat Fanatik. Cum a reacționat presa internațională după ce Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep

Vestea că Simona Halep va divorța a făcut înconjurul lumii. La fel s-a întâmplat și cu declarația din FANATIK a soțului Toni Iuruc.
08.09.2022 | 10:33
Mari publicatii din intreaga lume au citat Fanatik Cum a reactionat presa internationala dupa ce Toni Iuruc a confirmat divortul de Simona Halep
Mari publicații din întreaga lume au citat Fanatik. Cum a reacționat presa internțională după ce Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep. Colaj Fanatik/Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

La doar 11 luni distanță de la „nunta anului”, Simona Halep (31 de ani) și Toni Iuruc (42 de ani) au luat o decizie șocantă. Celebrul cuplu s-a destrămat, astfel că cei doi vor divorța. Ruptura a fost confirmată în exclusivitate pentru FANATIK de soțul fostului lider mondial, declarația sa fiind preluată de mari publicații ale lumii.

Toni Iuruc a confirmat în FANATIK că se desparte de Simona Halep! Declarația a făcut înconjurul lumii

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, a declarat Toni Iuruc, în exclusivitate pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Afirmațiile care au confirmat despărțirea dintre Simona Halep și Toni Iuruc a ajuns inclusiv în prestigiosul express.co.uk, care nu s-a sfiit să citeze FANATIK. „Fosta campioană de la Wimbledon, Simona Halep, divorțează de soțul ei în ceas aniversar”, au titrat britanicii.

Exclusivitatea FANATIK a ajuns și pe site-ul tennis.com, care a titrat cu majuscule că „Simona Halep divorțează de Toni Iuruc, după o căsnicie care n-a durat nici măcar un an”.

ADVERTISEMENT

„Dublă greșeală! Simona Halep va divorța de Toni Iuruc, soțul ei milionar, cu doar câteva zile înainte primei lor aniversări”, au scris și cei de la firstsportz.com.

„Simona Halep divorțează de soțul milionar”

În stilul caracteristic, americanii au profitat din plin de declarația soțului dublei câștigătoare de Grand Slam și au dat un titlu pompos în tennisworldusa.org: „Simona Halep divorțează de soțul milionar după US Open”. La fel au titrat și francezii de la tennisworldfr.com.

ADVERTISEMENT

Vestea că Simona Halep va divorța de Toni Iuruc a făcut vâlvă și pe rețelele de socializare. Fanii de pe Twitter au comentat dezvăluirile din FANATIK ale omului de afaceri machedon.

„Simona Halep s-a despărțit de soțul ei milionar Toni Iuruc. Abia se căsătoriseră în urmă cu un an”, a postat cu tristețe un utilizator al platformei americane.

ADVERTISEMENT

Simona Halep pleacă din România

În urma despărțirii de Iuruc, Halep a luat o decizie radicală. Sportiva din Constanța a hotărât să plece din România și ia în calcul să se mute definitiv în străinătate. Pentru moment, ea va sta la Nisa, acolo unde se va antrena împreună cu Patrick Mouratoglou, la academia de tenis a tehnicianului francez.

Totuși, zvonurile spun că Simona și-ar fi anunțat deja familia și sunt șanse mari ca ea să plece de tot din țară. Mama sa, Tania, a mers în vizită la Nisa de Paște și a văzut orașul în care vrea să se stabilească fiica sa.

  • 3 ani a durat povestea de dragoste dintre Simona Halep și Toni Iuruc
  • 30 milioane de dolari este suma la care este estimată averea fostului lider WTA
ADVERTISEMENT