News

Maria a fost ucisă și dată hrană la porci pentru că a refuzat propunerea unui bărbat. Misterul dispariţiei din urmă cu 7 ani a fost rezolvat

Anchetatorii au făcut lumină în cazul dispariției unei femei. La 7 ani de la eveniment, s-a aflat că a fost ucisă și dată hrană la porci.
09.09.2023 | 13:43
Maria a fost ucisa si data hrana la porci pentru ca a refuzat propunerea unui barbat Misterul disparitiei din urma cu 7 ani a fost rezolvat
Maria a fost ucisă și dată hrană la porci. Colaj Fanatik/ Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Maria a fost ucisă și dată hrană la porci pentru că a refuzat propunerea unui bărbat. Anchetatorii au făcut lumină în cazul unei crime oribile, care a fost pusă la cale de un clan de mafioți din Italia.

Femeie ucisă și dată hrană la porci. Dispăruse de 7 ani

La 7 ani de la dispariția femeii din Limbadi, polițiștii au elucidat misterul. Maria Chindamo, o afaceristă din Italia, în vârstă de 42 de ani, a lăsat în urmă trei copii, după ce a fost ucisă cu sânge rece, deoarece a „îndrăznit” să fie o femeie independentă și a refuzat propunerea unui bărbat.

ADVERTISEMENT

Povestea de viață a Mariei este sfâșietoare. În anul 2015, soțul ei s-a sinucis, lăsând-o singură cu cei trei copii și cu o afacere pe care și-a dorit să o mențină pe linia de plutire pentru a le asigura un viitor strălucitor fiilor ei.

Femeia primise un teren după moartea soțului ei. Se pare că din această cauză, banda de mafioți a hotărât să îi curme viața. În 2016, Maria a început o relație cu Salvatore Ascone, în vârstă de 57 de ani. Bărbatul, care făcea parte din clanul mafiot, a plănuit uciderea ei, notează presa din Italia.

ADVERTISEMENT

Planul a fost pus la cale de partenerul Mariei

Pe 6 mai 2016, Maria a dispărut fără urmă de la ferma sa din Limbadi. Ancheta a scos la iveală faptul că Salvatore și alte două persoane, dintre care un minor, au omorât-o pe femeie. Apoi, corpul i-a fost aruncat la porci.

Totul s-ar fi petrecut pentru că a refuzat ofertele mafioților care au vrut să cumpere terenul fostului soț. De altfel, procurorii spun că Maria Chindamo a fost ucisă deoarece a vrut să fie independentă.

ADVERTISEMENT

După moartea soțului, femeia a vrut să urmeze o facultate pentru a deveni antreprenor și pentru a-și cultiva terenul. Însă, această decizie a costat-o viața. Alături de partenerul ei, alți 83 de membri ai grupării mafiote au fost arestați.

„Toate acestea s-au întâmplat pentru că această femeie, Maria Chindamo, după sinuciderea soțului ei cu un an înainte de moartea ei, a vrut să devină antreprenor, să își cultive terenul și să aibă grijă de copiii ei și chiar s-a înscris la Universitate.

ADVERTISEMENT

Această libertate a ei, această dorință de a fi independentă, de a fi femeie, nu i-a fost iertată și la trei zile după ce a postat fotografia cu noul ei partener pe rețelele sociale a dispărut. A fost o crimă înfiorătoare. Nu i-a fost permis luxul de a începe o viață nouă.”, au transmis procurorii.

 

ADVERTISEMENT
Tags:
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în...
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în București
A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din țara ei, dar a spus...
A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din țara ei, dar a spus "stop" și acum e sportivă profesionistă
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat...
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat şi în chiloţi la volan, iar iubita de 40 de ani l-a părăsit
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost...
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat la WC
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
BANCNOTELE CARE DISPAR definitiv! Decizia care se pregătește chiar acum
BANCNOTELE CARE DISPAR definitiv! Decizia care se pregătește chiar acum
Andreea Bănică, traumatizată. A fost bătută constant
Andreea Bănică, traumatizată. A fost bătută constant
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul...
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul Oficial
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de...
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de carieră: „Mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Dacă știam ce vremuri vin...”
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i...
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i se va schimba complet
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune...
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune niciodată? Cum arată 24 de ore în 30 de secunde!