Life

Maria, acuzată că a pierdut intenționat la jocul de imunitate. Scandal uriaș la Survivor România 2021. Video

24.04.2021 | 22:53
Maria acuzata ca a pierdut intentionat la jocul de imunitate Scandal urias la Survivor Romania 2021 Video
ADVERTISEMENT

Maria Chițu de la Survivor România 2021 este acuzată că a pierdut intenționat jocul de imunitate. Scandalul uriaș a plecat la scurt timp după ce Faimoșii au câștigat meciul a doua oară în această săptămână. 

Echipa Războinicilor este nevoită să aleagă o nouă persoană în Consiliul de nominalizare, albaștrii pierzând cu scorul de 6-10 în fața Faimoșilor. Din echipa lor se mai află pe listă și Albert, așadar șansele de eliminare cresc în defavoarea lor.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii sunt de părere că Maria Chițu a avut o strategie clară și sigură, pierzând meciul pentru a-l putea nominaliza pe Sorin. Acesta să fie oare scopul tinerei, care a intrat în competiția Survivor România în urmă cu mai puțin de o lună?

Maria de la Survivor România i-a lăsat pe Faimoși să câștige? Ce strategie are

„Mi se pare că Maria a trântit meciul”, este unul dintre comentariile fanilor Survivor România 2021. „Da, și eu am avut impresia că Maria nu a vrut să câștige”, este un alt mesaj venit din partea telespectatorilor.

ADVERTISEMENT

„Și eu cred”, a adăugat altcineva, în timp ce altă persoană a precizat că a intuit foarte bine care este strategia pe care se bazează Războinica.

Se pare că Maria Chițu vrea să-l trimită acasă pe Sorin Pușcașu, colegul ei de echipă. Tânăra este acuzată că joacă numai pentru sine și nu se gândește decât la ea, nicidecum la binele comun al Războinicilor.

ADVERTISEMENT

„Nu a vrut să aducă puncte pentru că știe că Albert va vota Sorin. Vrea să scape de el”, este un alt comentariu legat de nominalizarea din seara aceasta.

„Vrea să plece Sorin acasă, bravo ei”, „Una e să pierzi și alta e să trântești” sau  „Și eu vreau să plece Sorin, dar nu e corect”, sunt alte păreri venite din mediul virtual.

ADVERTISEMENT

„E prima oară când îi vedem pe Războinici când se luptă între ei. Cred că îl vor nominaliza pe Sorin”, este părerea lui Zanni de la Survivor România.

Așadar, se anunță un Consiliu extrem de greu pentru Războinici, care trebuie să aleagă o nouă persoană. Tot mai mulți participanți cred că va fi ales Sorin, mai ales că la consiliul anterior a avut două voturi din partea colegilor din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT