Life

Maria Andria era să își piardă viața pe autostradă: „Am vrut să sar din mașină”

10.06.2020 | 16:30
Maria Andria era sa isi piarda viata pe autostrada Am vrut sa sar din masina
Maria Andria a povestit experiența traumatizantă prin care a trecut recent. Sursa foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Maria Andria a fost cât pe ce să își piardă viața pe autostradă. Cântăreața din Grecia a povestit prin ce experiență neplăcută a trecut recent, în timp ce conducea cu 160 de kilometri la oră.

Maria Andria a vrut să iasă din mașină în timp ce conducea cu 160 la oră

Frumoasa blondină a povestit la Teo Show că și-a dus mașina la reparat, iar mecanicul auto i-ar fi recomandat să conducă cu 150-160 de kilometri la oră să-și urnească mai bine motorul.

ADVERTISEMENT

Zis și făcut. Muziciana a respectat instrucțiunile primite, însă pe drum a simțit că mașina îi scapă de sub pedale.

Scotea un zgomot ciudat și ieșea fum, fata gândindu-se că nu mai are mult de trăit. În panica pe care a trăit-o, și-a blocat și vitezele, iar la un moment dat, vorbind cu prietena cu care se afla în mașină, a vrut să sară din autoturism în timp ce rula cu viteză pe șosea.

ADVERTISEMENT

„Am crezut că o să mor”

Grecoaica spune că ghinioanele se țin lanț de ea și, cu simțul umorului specific ei, a spus că nu i se aplică zicala pe care a învățat-o mama ei: „Îmi zicea mama că prost să fii noroc să ai, dar eu nu am nici măcar noroc”.

„Eram pe autostradă cu prietena mea și am condus cu o viteză prea mare, undeva la 150-160 de kilometri. Mecanicul m-a rugat să conduc cu a treia viteză, manual, și mașina a început să se dezmembreze.

ADVERTISEMENT

I-am zis prietenei mele că o să murim. Nu mai aveam ce face. S-au blocat și vitezele, a ieșit fum. Am vrut să sar din mașină. Am crezut că o să mor”, a mărturisit Maria Andria la Teo Show.

Maria Andria este una dintre cele mai apreciate cântărețe. Grecoaica este cunoscută datorită hit-urilor „Love in Dubai” și „Lo Siento”, printre altele.

ADVERTISEMENT

 

Tags: