Life

Maria Cârneci a făcut anunțul că ajunge pe masa esteticianului. Ce intervenție va avea

27.10.2020 | 15:47
Maria Carneci a facut anuntul ca ajunge pe masa esteticianului Ce interventie va avea
Maria Cârneci a dezvăluit pentru ce proceduri estetice va apela la un specialist
ADVERTISEMENT

Maria Cârneci este una dintre cele mai îndrăgite soliste de muzică populară, de la noi, și de curând a anunțat că va apela la o procedură estetică.

La fel precum multe vedete de la noi, aceasta își dorește să șteargă ca prin minune anumite imperfecțiuni. Mai mult, arista de 67 de ani a dezvăluit și când va ajunge pe masa esteticianului pentru a putea să își realizeze modificările dorite.

ADVERTISEMENT

O perioadă aceasta a lipsit din atenția publicului, fiind cunoscut că a avut o perioadă dificilă de doliu, după pierderea soțului ei. S-a confruntat mai bine de jumătate de an cu o depresie cruntă, familia făcând eforturi uriașe pentru a o ști bine. Soțul ei, Romulus Petrescu, s-a stins la vârsta de 65 de ani, după o grea suferință, pe 25 noiembrie 2019.

Maria Cârneci, anunț despre operațiile estetice. Când are prima procedură

Interpreta de muzică populară Maria Cârneci a suferit foarte tare din pricina faptului că soțul ei a murit. Însă, în prezent, aceasta pare să fie mai hotărâtă ca oricând să își revină la normal.

ADVERTISEMENT

De aceea, va marca și anumite reveniri pe scenă. Veștile sunt astfel unele foarte bune pentru cei din public, care au așteptat de la aceasta și noi producții muzicale, cu sufletul la gură. Artista se simte în momentul de față pregătită să revină pe scenă și pare că face demersuri serioase pentru a arăta cât mai bine.

Maria Cârneci a constatat de curând că dorește să își modifice înfățișarea și va face în acest sens o vizită la estetician. Își doreste ca ridurile sale de pe față să îi fie înlăturate cu ajutorul mai multor proceduri noninvazive.

ADVERTISEMENT

Solista vrea să aibă un ten cât mai frumos, făcând însă mărturii emoționante despre durerea pe care dorește să o elimine de pe chip, însă pe care o va purta mereu în suflet. Aceasta a apelat la un specialist cunoscut de la noi și a mai povestit toate acestea în mediul online, spre marea surpriză a românilor care o urmăresc și pe Facebook.

“Prietenul meu, Dr. Pascal Dameh, are grijă să arăt bine la revenirea în fața admiratorilor mei. Înfățișarea de pe scenă este o dovadă de respect și iubire pentru public”, a povestit Maria Cârneci prin intermediul rețelelor sociale.

ADVERTISEMENT
Maria Cârneci a făcut anunțul că ajunge pe masa esteticianului. Ce intervenție va avea
Maria Cârneci și-a anunțat fanii că vrea să scape de ridurile pe care le-a acumulat la nivelul feței

“Nu am nimic cu operațiile estetice, trăim în niște timpuri în care ele sunt la ordinea zilei. Irina Loghin a vrut să mă ducă să-mi tatuez buzele, sprâncenele. Ea și-a făcut contur la buze. Am întrebat cum se realizează și când am văzut că sunt niște ace nu am mai vrut.

Îmi este prea frică, dar acum parcă am mai pierdut din teamă. Mi-am dorit să revin în fața publicului cu decență, nu așa lipsită de vlagă, cu riduri, după atâtea luni de plâns. Durerea e în suflet și nu va pleca niciodată, dar de pe chip chiar mi-am dorit să o șterg”, mai susținea îndrăgita cântăreață, potrivit click.ro.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar...
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar câteva zile înainte ca totul să se schimbe
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după...
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după...
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după fiecare masă
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Cine sunt românii care ar putea primi facturi mai mici la curent. Un...
Cine sunt românii care ar putea primi facturi mai mici la curent. Un milion de persoane ar putea beneficia de o nouă măsură
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința...
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința lui Alain Delon. Actorul nu deține permis de port-armă
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Piața imobiliară. Prețurile apartamentelor vor continua să crească
Piața imobiliară. Prețurile apartamentelor vor continua să crească
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două...
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două fetiţe: „Dumnezeu e sus și vede!”
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și...
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și acuzată atacuri cu bombă și jafuri armate, a fost arestată la Berlin
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și...
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și bani pentru persoanele dragi