Life

Maria Cârneci a făcut lumină în ceea ce privește relația pe care o avea cu Ion Dolănescu: ”Până la stele”

Maria Cârneci, una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară din România, a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Ion Dolănescu, dezvăluind secretele din trecut care i-au legat.
22.08.2021 | 15:20
Maria Carneci a facut lumina in ceea ce priveste relatia pe care o avea cu Ion Dolanescu Pana la stele
ADVERTISEMENT

Maria Cârneci și Ion Dolănescu au fost, de-a lungul anilor, legați printr-o relație pe care nimeni nu ar fi putut să o desfacă, cei doi cunoscându-se încă din copilărie.

Maria Cârneci, legată afectiv de Ion Dolănescu

Într-un interviu pe care l-a acordat Antena Stars, Maria Cârneci a vorbit despre relația pe care a avut-o, încă din copilărie, cu regretatul cântăreț de muzică populară Ion Dolănescu, artista explicând că de-a lungul timpuli cei doi au avut o mulțime de amintiri de împărtășit.

ADVERTISEMENT

Mai mult, a explicat cântăreața de muzică populară pentru sursa citată, copilăria ei și a lui Ion Dolănescu, petrecută în aceleași locuri, a fost una plină de bucurii simple, bucurii care, și acum, îi provoacă momente pline de nostalgie.

E adevărat, a explicat Maria Cârneci, nici nu ar fi putut fi altfel având în vedere că ea și Ion Dolănescu au copilărit pe ulițele aceluiași sat, în comuna Perșinari de lângă Târgoviște, și că, pe când erau copii, se jucau împreună.

ADVERTISEMENT

Maria Cârneci și Ion Dolănescu împart amintiri minunate

De altfel, a explicat cântăreața de muzică populară, și acum, la ani buni după moartea celebrului rapsod, amintirile pe care le are în compania lui Ion Dolănescu sunt de neuitat, mai ales că de-a lungul timpului, întâlnindu-se în nenumărate rânduri la evenimente muzicale, cei doi au devenit și mai apropiați.

“Respectul față de vecinul meu și prietenul meu, regretatul Ion Dolănescu este până la stele. Noi am avut o copilărie de vis și o relație de prieteni cum rar mai găsești în ziua de azi. Păcat ca asemenea oameni ne părăsesc, dar asta e legea firii. Cu siguranță totul are un rost pe lume. Nu cred că e cineva din țara asta care să nu fi auzit cel puțin o dată muzica lui cât și despre el”, a mărturisit Maria Cârneci, citată de Spynews.

ADVERTISEMENT

Ba chiar, a mai explicat Maria Cârneci, relația lor a fost una deosebită și când au devenit amândoi adulți, fiecare având o carieră de invidiat și fiind extrem de ocupați. Astfel, explică artista, în timpul liber, atât de puțin cât era la acea vreme, Ion Dolănescu și Maria Cârneci aveau grijă să se vadă din când în când pentru a petrece împreună.

Maria Cârneci suferă și acum după soțul ei

Maria Cârneci, una dintre artistele de muzică populară care au o carieră de decenii în spate recunoaște că, adeseori, se gândește la soțul ei, decedat acum doi ani din cauza unei boli cumplite.

ADVERTISEMENT

„Dorul de părinți, sau de copii, sau de jumătatea ta, dacă a fost cât de cât în ordine și a fost o relație bazată pe respect, pe încredere, pe iubire, e ca și când aș zice să uiți să bei apă sau să respiri. Nu ai cum, nu se poate! Viața mea nu o să mai fie cum a fost pentru că, după atâția ani de conviețuire cu un om de mare caracter și de mare omenie, nu ai cum să …. poate uit că mă mai iau cu treaba, o jumătate de oră, o oră, dar urma din suflet va rămâne veșnic. Oricât m-ar încuraja prietenii și familia, sunt lucruri care se pot uita, sunt lucruri care rămân pe veci în suflet. Fără el nu mai pot fi cum am fost”, a spus Maria Cârneci, pentru Antena Stars.

De altfel, explica cu ceva vreme în urmă Maria Cârneci, singurul lucru care îi alină suferința după pierderea soțului ei, Geani, este prezența nepoatelor pe care le are artista, cu atât mai mult cu cât, susține ea, acestea seamănă destul de mult cu cel care i-a fost soț.

ADVERTISEMENT