Life

Maria Cârneci, acuze dure la adresa colegilor de breaslă. Ce o deranjează cel mai tare pe artistă

Maria Cârneci, acuze dure la adresa unora dintre colegii de breaslă. Interpreta, deranjată de felul în care procedează unii artiști.
24.03.2023 | 11:06
Maria Carneci acuze dure la adresa colegilor de breasla Ce o deranjeaza cel mai tare pe artista
Maria Cârneci, acuze dure la adresa colegilor de breaslă. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Maria Cârneci (70 de ani) a lansat acuze dure la adresa altor artiști de muzică populară. Există un lucru care o deranjează foarte tare pe cântăreață la unii dintre colegii săi de breaslă, mai ales cei tineri.

Maria Cârneci, acuze dure la adresa altor cântăreți. Ce o deranjează pe interpreta de muzică populară

Cântăreața s-a lansat în muzică în 1979, după ce a lucrat ca profesoară de muzică în satul natal. Pe parcurs, artista a devenit una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară de la noi din țară.

ADVERTISEMENT

Maria Cârneci are o carieră îndelungată și a legat prietenii cu diverși artiști români. Cu toate acestea, există și interpreți care nu sunt tocmai pe placul solistei, mai ales cei din generația tânără.

Artista spune că niciodată nu a avut conflicte și nu i-a jignit pe colegii ei de breaslă, însă este deranjată de faptul că cei din generația tânără interpretează piesele altor interpreți fără a le cere acordul.

ADVERTISEMENT

Pentru fiecare melodie, artiștii sunt nevoiți să cheltuie sume mari de bani, așa că Maria Cârneci ar aprecia dacă ar fi sunată de alții atunci când vor să-i cânte piesele, așa cum și ea a procedat, la rândul ei.

“(…) Conflicte, nu. De ce să jignesc sau dacă a avut ceva mișto pe ea i-am zis. Dacă aș avea, v-aș spune că, da, m-am certat cu cine știe, dar nu. Uite, sunt fetele, generația tânără care vine și foarte mulți îți preiau din piese fără să pună mâna pe telefon și să te întrebe.

ADVERTISEMENT

Nu că m-am certat sau că am mustrat, nici nu m-am supărat, dar m-am întristat. Eu, dacă aș fi fost, nu aș fi procedat așa. Dacă vreau să cânt un cântec de la Maria Ciobanu, o sun.

Dar dacă pui pe CD o piesă de la mine, cere-mi și voie, că eu am băgat bani. Gândește-te la orchestre cât sunt de plătit, la studiouri, la costume, la farduri, sunt bani mulți”, a declarat Maria Cârneci la Detectorul de minciuni, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Maria Cârneci, adevărul despre invidia pe alți artiști

Maria Cârneci a muncit ani de zile pentru a ajunge acolo unde se află acum. Cu toate că știe că au fost momente în care alte artiste au fost mai cunoscute decât ea, nu este invidioasă. Solista se află în competiție doar cu ea însăși.

În plus, dacă ar fi să fie invidioasă pe cineva, aceea ar fi o actriță de la Hollywood, după cum a dezvăluit în cadrul aceluiași interviu. De altfel, Maria Cârneci consideră că banii contează mult prea mult pentru unele persoane.

“Profesional am fost în concurență doar cu mine, dacă nu mi-a ieșit ceva a trebuit să mă gândesc dacă ceilalți colegi pot, înseamnă că nu am muncit destul. Invidioasă aș fi doar pe o actriță de la Hollywood.

Banii ăștia, eu le zic niște hârtii nenorocite. Pentru bani lumea a luat-o razna, frate cu frate se ceartă, părinți cu copii se ceartă. Eu am muncit să-mi câștig banii”, a mai spus artista.

ADVERTISEMENT