Life

Maria Cârneci, confesiuni sfâșietoare la aproape doi ani de la moartea soțului: „Nu mai pot fi cum am fost”

Maria Cârneci nu se poate obișnui nici până în ziua de azi cu dispariția soțului ei, Romulus Petrescu. Cântăreața a spus cum a marcat-o decesul acestuia.
21.08.2021 | 20:16
Maria Carneci confesiuni sfasietoare la aproape doi ani de la moartea sotului Nu mai pot fi cum am fost
Maria Cârneci, interpretă de muzică populară. Foto: captură PRO TV
ADVERTISEMENT

Maria Cârneci s-a despărțit de soțul ei, Romulus Petrescu, în luna noiembrie a anului 2019. În curând se vor împlini 2 ani de când îndrăgita cântăreață de muzică populară a rămas văduvă.

Pe soțul ei și-l amintește ca și cum nu ar fi plecat nicăieri. Este deja conștientă că nu se va mai întoarce niciodată și, oricât de mult ar încerca să ascundă durerea în interviurile și aparițiile sale, în colțul ochilor se văd lacrimile.

ADVERTISEMENT

Maria a vorbit recent despre pierderea soțului ei. Artista a spus cum a marcat-o și a dezvăluit că fără partenerul ei de viață este o altă femeie.

Maria Cârneci, încă marcată de dispariția soțului ei

„Dorul de părinți, sau de copii, sau de jumătatea ta, dacă a fost cât de cât în ordine și a fost o relație bazată pe respect, pe încredere, pe iubire, e ac și când aș zice să uiți să bei apă sau să respiri.

ADVERTISEMENT

Nu ai cum, nu se poate! Viața mea nu o să mai fie cum a fost, pentru că după atâția ani de conviețuire cu un om de mare caracter și de mare omenie, nu ai cum să …. poate uit că mă mai iau cu treaba, o jumătate de oră, o oră, dar urma din suflet va rămâne veșnic.

Oricât m-ar încuraja prietenii și familia, sunt lucruri care se pot uita, sunt lucruri care rămân pe veci în suflet. Fără el nu mai pot fi cum am fost!”, a mărturisit Maria Cârneci la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Romulus Petrescu a murit de cancer la colon la 65 de ani

Romulus Petrescu s-a stins din viață la vârsta de 65 de ani, pe 25 noiembrie 2019.  Bărbatul s-a confruntat în ultima perioadă a vieții sale cu o afecțiune nemiloasă: cancerul de colon.

Maria și Romulus s-au cunoscut în urmă cu mai bine de patru decenii, la un concurs. El era directorul hotelului unde folclorista era cazată. De atunci, cei doi și-au legat destinele, însă nu au reușit să ajungă împreună până la ultimul act al vieții lor.

ADVERTISEMENT

Din căsnicia lor s-a născut unicul lor fiu, Eduard, pe care Maria îl iubește ca pe ochii din cap. Cântăreața este și bunica unor nepoțele de care nu se poate dezlipi de fiecare dată când le vede și despre care vorbește cu bucurie imensă în fiecare interviu.

 

 

ADVERTISEMENT