Life

Maria Cârneci, îndurerată după moartea soțului, Romulus Petrescu. Artista nu mai găsește alinare

Maria Cârneci a rămas văduvă în urmă cu aproape doi ani, însă nu a reușit nici până în ziua de azi să treacă peste moartea soțului ei, economistul Romulus Petrescu.
19.07.2021 | 08:10
Maria Carneci indurerata dupa moartea sotului Romulus Petrescu Artista nu mai gaseste alinare
ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară este în continuare îndurerată după moartea partenerului ei de viață, care s-a stins la vârsta de 66 de ani, din cauza unei boli necruțătoare de care suferea, cancer.

Solista nu reușește să-și găsească alinarea după pierderea suferită în noiembrie 2019 și pare complet schimbată. Vedeta nu mai este veselă și zâmbitoare ca înainte, nepoata Rose Maria fiind singura care o face să râdă.

ADVERTISEMENT

În plus, Maria Cârneci nu mai este la fel de activă pe plan profesional și nu mai are concertele de odinioară. Nici în platourile de televiziune nu mai apare des, preferând să fie discretă.

Maria Cârneci, momente dureroase după moartea soțului. Nu-și poate reveni după pierderea suferită

Interpreta de muzică populară încearcă să fie tare și să se mențină pe linia de plutire, deși viața sa nu mai este aceeași de când i-a murit soțul, bărbatul cu care a fost căsătorită peste 36 de ani.

ADVERTISEMENT

„Sunt bine, mulțumesc. Sunt cu treburi pe acasă, mai am lucruri de rezolvat. În rest, stau cu nepoții, cu nora, ei mă fac să mai uit de tristețe.

Nu pot să spun că m-am vindecat, nu cred că mă voi vindeca vreodată… dar atunci când sunt acasă cu copiii, cu nepoții mai uit de suferință.

ADVERTISEMENT

Spectacole am mai avut, dar sunt mai puține. Se vede că e criză… oamenii nu mai organizează spectacole ca înainte, când alergam de la unul la altul. 

Mai am nunți, evenimente private, dar spectacole în aer liber, organizate de primării, cum era înainte, nu prea mai sunt”, a declarat Maria Cârneci pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Maria Cârneci: ”Sănătatea e cea mai importantă”

În altă ordine de idei, solista a vorbit despre lucrurile pe care pune mare preț perioada aceasta. Nu se mai gândește la planuri de viitor și vacanțe și spune că tot ce contează este să aibă sănătate.

„Nu mai pun preț pe orice lucru, orice problemă, nu contează nimic, sănătatea este cea mai importantă.

Iar eu pe asta pun preț, pe sănătate, în primul rând. Mulțumim lui Dumnezeu că suntem cu toții bine, sănătoși, și eu, și familia”, a completat Maria Cârneci, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT