Life

Maria Cârneci, luată prin surprindere de ziua ei de Laurette: „Tu ai relații cu Ion Țiriac?”

Maria Cârneci și-a sărbătorit ziua de naștere la Teo Show, acolo unde a fost adus în discuție, din senin, celebrul om de afaceri Ion Țiriac. Ce i-a spus cântăreața lui Laurette?
22.03.2022 | 16:05
Maria Carneci luata prin surprindere de ziua ei de Laurette Tu ai relatii cu Ion Tiriac
Maria Cârneci și Laurette au vorbit despre Ion Țiriac la Teo Show. Foto: Kanal D/ Instagram
ADVERTISEMENT

Unde dai și unde crapă! Cam așa poate fi descrisă emisiunea lui Teo Trandafir difuzată pe 22 martie. Invitata principală a show-ului de la Kanal D a fost Maria Cârneci, așteptată cu confetti, baloane și un tort în formă de sarmale.

Maria Cârneci și Laurette, discuție despre banii lui Ion Țiriac

Îndrăgita interpretă de muzică populară a împlinit vârsta de 69 de ani, acompaniată de trei dintre invitatele ocazionale de la Teo Show, Bianca Rus, Laurette și Raluca Podea.

ADVERTISEMENT

Fiecare din cele trei asistente de televiziune a avut ocazia să o întrebe câte ceva pe folcloristă, iar cea care i-a luat pe toți prin surprindere a fost Laurette.

Cântăreața a vrut să știe de la Maria Cârneci ce ar face dacă ar avea banii lui Ion Țiriac. Lui Teo Trandafir i s-au făcut ochii cât cepele, însă artista nu s-a ferit să răspundă la întrebare, aruncând o săgeată către Laurette.

ADVERTISEMENT

„Dacă ați fi Ion Țiriac, ce ați face cu banii?”, a fost curiozitatea lansată de Laurette. Maria a profitat de această întrebare, dorind la rândul ei să știe dacă zvonurile apărute în presă, conform cărora ar fi avut o relație mai mult decât amicală cu miliardarul sunt adevărate sau nu.

„Vrei să mă bagi în gura lupului. Tu ai relații cu Ion Țiriac?”, a fost primul răspuns oferit de Maria Cârneci. Teo a schimbat repede subiectul, însă cântăreața de muzică populară a revenit apoi cu un răspuns mai amplu. I-a spus lui Laurette că dacă ar fi în locul lui, cu siguranță s-ar cupla cu o fată ca ea.

ADVERTISEMENT
Maria, așteptată în platou cu un tort în formă de sarmale. Foto: Kanal D

„Mi-aș lua o gagică așa ca tine”

„Dacă aș fi ca domnul Țiriac, mi-aș lua o gagică așa ca tine. M-aș apleca și asupra celor mai puțin norocoși. Aș face niște lucruri mai vizibile și mai consistente. Să înnebunesc dacă nu mi-aș trăi viața cu cineva aș vrea. Și în ce poziții aș vrea”, a declarat Maria Cârneci la Kanal D.

Întrebată de Teo ce își dorește de ziua ei, Maria a oferit un răspuns clișeistic, dar unul cu care toată lumea e de acord. Artista a spus că vrea să fie sănătoasă, căci dacă nu ai sănătate, degeaba ești bogat.

ADVERTISEMENT

 

 

 

 

 

Tags: