ADVERTISEMENT
Life

Maria Chițu de la Survivor România, în atenția jurnaliștilor eleni. Ce au scris grecii despre Războinică

Maria Chițu de la Survivor România este în vizorul telespectatorilor români, dar și a presei din Grecia care a scris mai multe articole despre ea și despre legătura pe care o are cu concurenții din jungla dominicană.
Autor: Alexa Serdan | 01.07.2021 | 08:24
Maria Chițu de la Survivor România, în atenția jurnaliștilor eleni. Ce au scris grecii despre Războinică
Maria Chițu, nominalizare surprinzătoare la Survivor România. Care a fost motivul pentru care l-a propus pe Albert Sursa foto: Instagram.com

Tânăra de 20 de ani este unul dintre subiectele fierbinți de la Survivor Grecia, după ce participanții români au avut un meci cu cei eleni. Se pare că Războinica face furori și este în atenția jurnaliștilor din străinătate.

ADVERTISEMENT

Grecii au scris că Maria Chițu ar avea o relație secretă cu unul dintre concurenții din Republica Dominicană, după modelul Sakis și Marialena, doi tineri care acum sunt oficial un cuplu.

Maria Chițu de la Survivor România, subiect de discuție pentru greci. Ce a apărut în presa elenă despre ea

Potrivit wowbiz.ro, Maria Chițu a fost cuplată cu Albert Oprea, lucru observat în urmă cu ceva vreme și de fanii emisiunii de la noi, doar că povestea de dragoste dintre cei doi Războinici nu a fost cea presupusă.

ADVERTISEMENT

„La Survivor România există, de asemenea, un cuplu asemănător cu cel format de Sakis și Marialena. Albert Oprea, om de afaceri de 24 de ani și Maria Chițu, o studentă de 20 de ani, au devenit extrem de apropiați, atât de apropiați încât acum dorm împreună.

Săruturile și îmbrățișările dintre ei au ajuns să nu-i mai deranjeze pe colegii lor de echipă, mai ales că aceștia au ajuns să-și manifestele sentimentele nu doar în pădure ci chiar în baracă”, a scris publicația elenă tvfreaks.gr despre Maria Chițu și Albert Oprea de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Între timp, Războinica s-a mai distanțat de favoritul publicului din echipa albastră. Relația lor nu mai este deloc ca  la început, asta după ce Albert Oprea a încercat să o sărute pe tânăra de 20 de ani într-o noapte, în baracă.

Se pare că tânărul a interpretat greșit semnalele primite de la Maria Chițu, care nu era deloc pregătită pentru o poveste de dragoste, lucru pe care l-a confirmat chiar și sora sa.

ADVERTISEMENT

În momentul de față cei doi concurenți de la Survivor România nici măcar nu mai sunt prieteni, blondina având mai multe discuții aprinse cu băieții din Republica Dominicană, motiv pentru care nu mai stă în aceeași baracă cu ei.

Maria Chițu s-a mutat împreună cu Faimoasa Elena Marin cu care s-a împrietenit extrem de mult în ultima perioadă, deși în teren sunt rivale.

ADVERTISEMENT

Maria Chițu de la Survivor România, flirt cu un concurent grec

Maria Chițu a primit laude și aprecieri din partea concurenților de la Survivor Grecia, lucru care a atras atenția asupra sa. Războinica a flirtat cu un grec, după ce a primit mai multe complimente din partea acestuia.

Tânăra de 20 de ani este curtată, însă se lasă greu cucerită, semn că este concentrată asupra meciurilor din junglă, nu asupra unei eventuale relații amoroase.

ADVERTISEMENT
Maria Chițu și un concurent grec
Maria Chițu de la Survivor România, flirt cu un concurent grec. Sursa foto: Instagram.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!