Life

Maria Chițu, prima reacție după ce a fost eliminată înainte de finala Survivor România. Cum l-a alintat pe Zanni la despărțire

Maria Chițu a fost eliminată de la Survivor România. Concurenta a făcut câteva declarații la plecare.
10.07.2021 | 00:51
Maria Chitu prima reactie dupa ce a fost eliminata inainte de finala Survivor Romania Cum la alintat pe Zanni la despartire
Maria Chițu a părăsit competiția Survivor România înainte de finala din 10 iulie. Foto: capturi Kanal D
ADVERTISEMENT

Maria Chițu a fost eliminată de la Survivor România înainte de finala din 10 iulie 2021. Visul de a câștiga competiția de la Kanal D s-a spulberat pentru blondina care a reușit să demonstreze abilități sportive de neimaginat, învingându-i pe băieți în multe etape ale probelor individuale.

Odată cu eliminarea Mariei s-a creionat foarte clar tabloul marii finale, după 7 luni de îndurat cele mai dificile condiții din istoria reality-show-urilor din România.

ADVERTISEMENT

Astfel că în marea finală au ajuns Zannidache, favorit la titlul de câștigător, Marius Crăciun și Andrei Dascălu.

Maria Chițu, eliminată de la Survivor România

După ce a aflat că a fost eliminată, Maria a mulțumit tuturor celor care au avut încredere în ea, colegilor, dar și echipei de producție.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a spus că speră ca după ce acest concurs se va termina să rămână în relații bune cu concurenții. Abia așteaptă să se vadă cu ei, evident dacă și aceștia vor dori compania ei.

„Simt că nu mai am multe cuvinte pe care le-aș putea spune. Am spus absolut tot ce aveam de spus. Vreau să le mulțumesc colegilor. Chiar au fost ca o familie pentru mine, cu bune și cu rele”, au fost primele declarații ale concurentei eliminate în semifinala din 9 iulie.

ADVERTISEMENT

Maria și-a luat rămas bun de la cei trei băieți care se luptă pentru marele premiu. În momentul în care s-a apropiat de Zanni, aceasta i-a spus cu drag că este un ”măscărici” și l-a luat în brațe.

Despărțirea a fost una emoționantă pentru cei rămași în etapa finală a concursului. Seara semifinalei a fost una plină de suișuri și coborâșuri. Concurenții au trecut printr-un un adevărat carusel al emoțiilor.

ADVERTISEMENT

Ce se va întâmpla în marea finală

Zanni a izbucnit la un moment dat în plâns. A spus că nu și-a dorit să își exprime sentimentele în acest fel. Trapperul a declarat că nu vrea să fie votat din milă. A mai punctat că, totuși, dacă ar câștiga competiția viața lui s-ar schimba foarte mult.

În marea finală vor fi prezenți și o parte a foștilor concurenți de la Survivor România. Aceștia au plecat deja spre Republica Dominicană și își vor susține preferații în ultimul act al reality-show-ului de la Kanal D.

Zanni, Marius și Andrei se vor reîntâlni cu colegii cu care s-au înțeles. Vor fi prezenți și cei cu care au avut probleme. Va fi, până la o urmă, o seară în care cu toții vor încerca să îngroape securea războiului, să tragă concluzii după tot ce au trăit împreună.

 

 

ADVERTISEMENT