Life

Maria Chițu, primele imagini după eliminarea de la Survivor România. Cu cine a dormit în camera de hotel

Au apărut primele imagini cu Maria Chițu după eliminarea de la Survivor România. Uite cum arată fosta războinică și cine este cu ea în camera de hotel!
10.07.2021 | 17:38
Maria Chitu primele imagini dupa eliminarea de la Survivor Romania Cu cine a dormit in camera de hotel
Maria Chițu, primele imagini după eliminarea de la Survivor România. Cu cine a dormit în camera de hotel. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Maria Chițu a fost eliminată de la Survivor România în cadrul consiliului live de aseară. Fosta războinică a fost filmată în camera de hotel de către cea care i-a fost adversară pe traseu!

Irisha Ceban este colega de cameră a Mariei Chițu. Fosta faimoasă a postat un clip video alături de blondină înainte să se alăture celorlalți foști concurenți pentru a-i susține pe finaliști.

ADVERTISEMENT

Maria Chițu, primele imagini după eliminarea de la Survivor România

Irisha le-a dezvăluit fanilor că Maria Chițu este colega ei de cameră după eliminarea de la Survivor România. Fosta războinică este cu zâmbetul pe buze, chiar dacă nu a reușit să se califice în lupta pentru marele premiu.

Judecând după zâmbetul larg, blondina nu pare deloc supărată că nu a reușit să meargă mai departe în competiție. Irisha a avut numai cuvinte de laudă pentru ea, chiar dacă au fost rivale pe traseu.

ADVERTISEMENT

„Țin să vă anunț că eu stau în cameră cu Maria. Adversare pe traseu, prietene în viața reală. Țin să te felicit pentru tot parcursul tău.

Ai fost și ești minunată, puternică, o adversară pe măsură. Sunt mândră de tine. Suntem bine, suntem în cameră, ne pregătim de filmări”, a spus Irisha pe InstaStory.

ADVERTISEMENT
Maria Chițu și Iriha, Survivor România 2021
Maria Chițu și Irisha sunt colege de cameră. Sursa foto: Instagram

Maria Chițu se va alătura foștilor ei coechipieri și adversari pentru a-i susține pe finaliștii de la Survivor România.

Deși nu a ajuns în marea finală, Maria a părăsit sala de consiliu cu zâmbetul pe buze și le-a urat succes foștilor ei coechipieri, Andrei și Marius, dar și lui Zanni.

ADVERTISEMENT

Războinica nu a vărsat nicio lacrimă după ce Dan Pavel i-a rostit numele și a spus că nu are de gând să plângă. Totodată, blondina a spus că această experiență a fost „cea mai tare” din viața ei și cu siguranță îi va fi de folos.

Zanni, Andrei și Marius se vor lupta pentru marele premiu, iar foștii lor colegi le vor fi alături în marea finală. Mai mulți dintre foștii concurenți ai competiției de la Kanal D au ajuns în Republica Dominicană pentru a-i susține pe cei rămași.

Maria Chițu a fost ultima fată rămasă în competiție înainte să fie eliminată prin votul publicului. Cu o seară înainte, aventura Survivor s-a terminat pentru Elena Marin.

ADVERTISEMENT