ADVERTISEMENT
Life

Maria Chițu, pusă la zid de Războinici la Survivor România: „Este falsă și diabolică!”

Autor: Andreea Stanaringa | 01.05.2021 | 00:00
Maria Chițu, pusă la zid de Războinici la Survivor România: „Este falsă și diabolică!”
Maria de la Survivor România, afectată profund de atacurile colegilor: „Sunt cuvinte grele, foarte dure” Sursa foto: capturi Kanal D

Războinicii au pus-o la zid pe Maria Chițu în Consiliul de nominalizare la Survivor România, după ce tânăra s-a apropiat foarte mult de Albert Oprea și ar fi avut unele gesturi care au fost deranjante pentru colegii ei.

ADVERTISEMENT

Sindy a fost cea care a început discuția, acuzând-o pe colega ei de falsitate, la fel cum au considerat și alți coechipieri zilele trecute. Întrebat ce părere are despre acest conflict, Sorin a susținut că blondina este o persoană „diabolică” și că nu o interesează de binele echipei.

Deși este una dintre cele mai bune concurente din punct de vedere sportiv, Războinicii nu pot trece cu vederea anumite lucruri și nu au ezitat să-i aducă reproșuri în Consiliu.

Maria Chițu, pusă la zid de Războinici la Survivor România: „Este falsă și diabolică!”

Acuzată că o interesează doar propria ei persoană și că este falsă, Maria Chițu a fost pusă la zid de aproape toți colegii ei, dezamăgiți de comportamentul ei. În aproape o lună, de când a intrat în competiție, tânăra a reușit să-și atragă antipatii.

ADVERTISEMENT

„Și eu am acuzat-o că e falsă, individualistă. În momentele în care noi pierdem sau câștigăm nu aud nimic din gura ei referitor la echipă. Dacă pierde echipa, nu pierde ea dacă a adus două puncte. Dacă a câștigat echipa se bucură doar de punctele ei.

Și când e în camp și nu face nimic, toată lumea face ceva și ea doarme. Se mișcă în reluare. Am avut săptămâna trecută doua meciuri pierdute și în drum spre camp toți eram abătuți. 

Mi se pare că are o privire diabolică și gânduri meschine. Noi deja ne gândeam că poate iese Starlin și ea nu vorbea cu nimeni, se uita la drum și era… (n.r. zâmbește).

ADVERTISEMENT

Parcă îi rulau  niște chestii diabolice în minte și se gândea că îi ies. S-a întâmplat de multe ori în situații când noi eram destul de aiurea.

Nu știe să conviețuiască cu alți oameni. Când noi facem curat în tabără si ea nu poate să-și tragă o pătura să putem face curat. Aduce puncte pentru ca sunt fete noi, dar pe partea socială e egală cu zero și nu se gândește deloc la echipă”, a declarat Sorin Pușcașu la Survivor România.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!