Life

Maria Chițu, totul despre povestea de iubire pe care o trăiește după Survivor România

Maria Chițu, fostă concurentă la Survivor România, trăiește o poveste nouă de iubire după terminarea competiției.
16.08.2021 | 17:36
Maria Chitu totul despre povestea de iubire pe care o traieste dupa Survivor Romania
Maria Chiițu, fostă concurentă la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Maria Chițu de la Survivor România a vorbit despre noua iluzie din viața ei, dar și ce planuri de viitor are după concursul din Dominicană.

Frumoasa blondină în vârstă de 20 de ani se simte extrem de împlinită după participarea în concursul de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Parcă toate lucrurile s-au așezat pentru ea așa cum nu își imagina. Războinica a reușit să se mute cu familia în București, acesta fiind unul dintre lucrurile pe care și le-a dorit foarte mult.

Maria Chițu de la Survivor România are iubit nou

Mai mult de atât, a reluat dansurile latino de care este îndrăgostită iremediabil și este pe punctul de a-și deschide o școală pentru a-i învăța pe cei mici să se miște pe ritmurile muzicii latino.

ADVERTISEMENT

Însă, de departe, cea mai mare surpriză după Survivor România a venit pe plan amoros. Maria a întâlnit un băiat cu care se înțelege destul de bine.

Vedeta susține că nu are planuri de viitor cu el deoarece este mult prea devreme, însă e entuziasmată de noua ei relație.

ADVERTISEMENT

„Mă văd cu un băiat în perioada asta. El este o persoană care m-a ajutat foarte mult după ce am ieșit din această competiție. Ieșim și ne petrecem timpul împreună și abia aștept să văd cum va continua relația noastră”, a declarat Maria Chițu în cadrul Știrilor Kanal D.

Una dintre cele mai puternice concurente

Nu a vrut să ofere mai multe detalii despre băiatul din viața ei. Probabil că el nu dorește să fie cunoscut de întreaga țară.

ADVERTISEMENT

Maria a fost una dintre cele mai bune concurente de la Survivor România. Chiar dacă a intrat printre ultimii în concurs, a reușit să ajungă destul de departe. S-a numărat printre ultimii 4 concurenți care au încheiat povestea de supraviețuire din Dominicană.

Maria nu a fost o concurentă care să lase indiferent publicul. De la bun început s-a poziționat în conflictele din echipa ei. Blondina a intrat în clinciuri cu Albert Oprea și Zannidache. Spre final i-a ținut partea Elenei Marin în disputele acesteia cu băieții din tabăra Faimoșilor.

Chițu s-a remarcat și la probele sportive. Tânăra a reușit la individuale să bată de multe ori băieți în fața cărora nu rezistau mulți dintre foștii concurenți considerați cei mai buni.

 

ADVERTISEMENT