Life

Maria Ciobanu, adevărul despre starea sa de sănătate. Cum se simte artista la 84 de ani

Maria Ciobanu a revenit recent în România, dar și pe micile ecrane unde a dezvăluit cum se simte la aproape 84 de ani.
28.08.2021 | 10:51
Maria Ciobanu adevarul despre starea sa de sanatate Cum se simte artista la 84 de ani
ADVERTISEMENT

Renumita cântăreață de muzică populară va împlini frumoasa vârstă de 84 de ani pe data de 3 septembrie, aniversare pe care o va petrece acasă, alături de cei dragi.

Solista, supranumită „ciocârlia muzicii populare românești”, a spus adevărul despre starea sa de sănătate, după ce în ultimii ani a ales să trăiască în America pentru a se feri de clima de la noi.

ADVERTISEMENT

Maria Ciobanu este foarte atentă la problemele medicale pe care le-ar putea avea, de aceea a ales să stea în România mai puțin, precizând care este starea sa în prezent.

Maria Ciobanu, la 84 de ani. Cum se simte renumita cântăreață de muzică populară

Clima din Statele Unite ale Americii este mult mai potrivită pentru problemele de sănătate de care suferă, solista neputând să mai sta foarte multă vreme în picioare.

ADVERTISEMENT

„Eu nu mi-am ascuns niciodată vârsta. Mulțumesc lui Dumnezeu că am ajuns la vârsta asta. Mintea e întreagă, picioarele mă mai duc cât de cât”, a spus Maria Ciobanu la „Teo Show”, conform libertatea.ro.

Tot în emisiunea moderată de Teo Trandafir solista de muzică populară a vorbit și despre reuniunea din această vară, când a avut ocazia să-i revadă pe cei dragi după mai bine de doi ani.

ADVERTISEMENT

Vedeta s-a întâlnit cu prietenii și vecinii, care au așteptat-o cu brațele deschise, dar cel mai important pentru ea a fost faptul că a stat cu nepoții, șase la număr.

„Da, m-am văzut și cu Leontina, și cu Camelia, toată lumea și cei șase nepoți”, a mai spus interpreta de muzică populară la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Maria Ciobanu, apariții rare pe scenă. Solista s-a retras de ani buni

Maria Ciobanu și-a anunțat retragerea de pe scena muzicală în anul 2017, dar are în continuare o voce frumoasă și intactă. Solista nu mai cântă pentru că nu poate sta în picioare prea mult.

Celebra cântăreață refuză să cânte de pe scaun, precizând că acest lucru ar însemna lipsă de respect pentru publicul ei, de aceea performează extrem de rar și numai pentru apropiați.

Una dintre aceste ocazii rare a avut loc la finalul lui iulie, când Maria Ciobanu a cântat două sau trei melodii la botezul nepoțelului Stelianei Sima.

ADVERTISEMENT