Life

Maria Ciobanu împlinește 85 de ani. S-a căsătorit cu soțul celei mai bune prietene, Ileana Sărăroiu, la 2 ani de la moartea ei

Maria Ciobanu împlinește astăzi 85 de ani. Artista a fost aspru criticată după ce s-a căsătorit cu soțul celei mai bune prietene, la doi ani de la moartea acesteia.
03.09.2022 | 10:24
Maria Ciobanu implineste 85 de ani Sa casatorit cu sotul celei mai bune prietene Ileana Sararoiu la 2 ani de la moartea ei
Maria Ciobanu s-a căsătorit cu soțul celei mai bune prietene. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Maria Ciobanu împlinește astăzi 85 de ani! Marea artistă are o viață de film, ea suferind enorm după moartea celei mai bune prietene, dar a ajuns să se căsătorească cu văduvul ei, Mircea Cîmpeanu.

Maria Ciobanu, 85 de ani. Cum a murit prietena ei cea mai bună, Ileana Sărăroiu

Maria Ciobanu a avut parte de un șoc în anul 1979, când prietena ei cea mai bună a murit în mod tragic. Ileana Sărăroiu era una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară, iar moartea ei a venit ca un șoc.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a mers alături de soțul ei la o nuntă din Călărași, acolo unde trebuia să stea două ore.

Aceasta acuza dureri de cap, dar trebuia să își facă datoria și să cânte. A cerut să i se facă o cafea și apoi a urcat pe scenă.

ADVERTISEMENT

După 45 de minute de cântat, Ileana Sărăroiu a oprit momentul muzical, fiind preluată de doi medici aflați la nuntă într-o cameră, unde a leșinat. La scurt timp, artista s-a stins din viață, din cauza unui AVC.

Cum a ajuns Maria Ciobanu să fie cu soțul celei mai bune prietene

Moartea Ilenei Sărăroiu a venit ca un șoc pentru toată lumea, dar mai ales pentru cei doi apropiați ai săi: soțul și cea mai bună prietenă.

ADVERTISEMENT

Durerea i-a apropiat pe Maria Ciobanu și Mircea Cîmpeanu, care au ajuns să aibă o relația.

La doi ani de la moartea soției și a celei mai bune prietene a artistei, aceasta a acceptat cererea lui în căsătorie doi ani mai târziu.

Maria Ciobanu a ținut să risipească zvonurile care spuneau că ar fi avut o relație cu soțul prietenei sale dinainte de moartea ei.

ADVERTISEMENT

„Se spunea că aș fi avut o relație cu el încă dinainte să se prăpădească Ileana. Nimic n-a fost adevarat. Dumnezeu îmi e martor. Nici nu m-am gândit vreodată că eu ma voi mărita cu acest om. Îl luam la nunți, pentru că avea stație și mașină, ca sa-i mai ocup timpul, pentru că suferea cumplit. Mai ales că ei s-au iubit foarte mult. 

Când eram la Tel Aviv, Ileana îmi spunea: «Să dea Dumnezeu tuturor femeilor bărbat ca al meu!» și avea dreptate, fiindcă este un sufletist. Dacă Dumnezeu mi-l scotea în cale de la început, n-aș fi avut atâtea necazuri.

Ileana a murit în 1979, iar noi suntem împreună din 1981. Eu am iubit-o atât de mult pe Ileana, încât cu greu i-am acceptat lui Mircea cererea în căsătorie”, a povestit Maria Ciobanu, potrivit jurnalul.ro.

Maria Ciobanu și Mircea Cîmpeanu sunt împreună și acum, sărbătorind 40 de ani de relație. Ei locuiesc în America.

ADVERTISEMENT