Life

Maria Ciobanu, întoarcere secretă în țară, la miez de noapte. De ce a revenit din America

Maria Ciobanu s-a întors în secret în România, în toiul nopții. FANATIK vă spune care este motivul
25.07.2021 | 15:25
Maria Ciobanu intoarcere secreta in tara la miez de noapte De ce a revenit din America
Maria Ciobanu, întoarcere secretă în țară, la miez de noapte. De ce a revenit din America Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Celebra cântăreață de muzică populară a revenit, seara trecută, pe meleaguri mioritice. Aceasta s-a întors în țară pentru o ocazie foarte specială.

Maria Ciobanu va merge la botezul nepotului Stelianei Sima. Se anunță o petrecere pe cinste.

Maria Ciobanu, întoarcere secretă în țară, la miez de noapte. De ce a revenit din America

„Ciocârlia” muzicii populare românești a venit de peste ocean special pentru a fi alături de Steliana Sima. Cele două artiste au o relație foarte specială.

ADVERTISEMENT

Maria Ciobanu s-a retras din activitatea artistică din anul 2016. Participă, însă, la unele evenimente deosebite. Petrecerea bunei sale prietene nu va fi o excepție. Solista va cânta alături de fiul ei, Ionuț Dolănescu.

Se anunță a fi un eveniment de amploare. Steliana Sima a povestit că sunt așteptați artiști importanți din muzica populară românească.

ADVERTISEMENT

„Este sărbătoare mare în familia noastră, bunul Dumnezeu mi-a dat atât cât a considerat și e foarte bine. Evenimentul este aproape, suntem în pregătiri. Colegii și prietenii mei de suflet vor participa la acest eveniment, Mariana Ionescu Capitanescu, Petrică Mitu Stoian, Constantin Enceanu, Taraful Cleante și Diana Matei, Adriana Antoni alături de trupa, Elena Merișoreanu, Maria Cârneci,” a a spus Steliana Sima, potrivit Starpopular. 

„Vin și câțiva tineri care îmi sunt foarte dragi, Georgel Nuca, Ilie Caraș și Narcisa Băleanu și Anuța Arghiroi. Nu în ultimul rând, prințesă mea, doamna Maria Ciobanu, vine pe 24 din America și a zis că vrea să încingă o sârbă oltenească să facă gaură în podea, atât de mult își dorește. Îl așteptăm și pe Ionuț și Doinița Dolănescu,” a adăugat aceasta.

ADVERTISEMENT

Steliana Sima, petrecere de amploare cu ocazia botezului nepotului său

Vladimir Nicolae, nepoțelul artistei, a venit pe lume în urmă cu trei luni. Steliana Sima radiază de fericire de când singurul său fiu, Cătălin, a devenit tătic.

„E un șmecher, o splendoare, e un copil perfect! Nu că e al meu, dar e atât de drăgălaș, frumos, e cuminte, nu face probleme. Înțelege tot, mor când îl aud râzând, cum să nu-i mănânci călcâiele, degetele, e perfect,” a povestit ea.

ADVERTISEMENT

Sunt așteptați mulți oameni: „facem botezul cu 150 de invitaţi! Chiar acum sunt în febra pregătirilor”.

„O să vină toţi colegii mei de breaslă să cânte, toate numele mari din muzica populară şi de petrecere. Invitata specială a venit din America, a ajuns chiar azi noapte, este Maria Ciobanu, care o să cânte alături de fiul Ionuţ Dolănescu,” a spus Steliana Sima, potrivit Spy News.

ADVERTISEMENT