Life

Maria Ciobanu se întoarce în Statele Unite ale Americii. Ionuț Dolănescu a explicat de ce artista a luat această decizie

Maria Ciobanu a revenit pe meleagurile natale după mai bine de doi ani, însă vizita celebrei soliste de muzică populară nu va fi una de lungă durată.
12.08.2021 | 08:32
Maria Ciobanu se intoarce in Statele Unite ale Americii Ionut Dolanescu a explicat de ce artista a luat aceasta decizie
ADVERTISEMENT

Fiul vedetei, Ionuț Dolănescu, a dezvăluit care este motivul pentru care renumita sa mamă se întoarce în Statele Unite ale Americii, undeva în luna septembrie.

Este vorba de problemele de sănătate pe care Maria Ciobanu le-ar putea avea din cauza climei de la noi, interpreta de muzică populară în vârstă de 84 de ani având mare grijă de acest aspect.

ADVERTISEMENT

Maria Ciobanu pleacă din România. Ionuț Dolănescu a spus care este motivul

„Din păcate, mama nu va rămâne în țară mai mult de luna septembrie. Revine acasă, fiindcă acolo, în Statele Unite ale Americii, clima e mult mai potrivită pentru tratarea bolii sale. 

Pe de altă parte, nu cred că mama va mai reveni vreodată pe scenă. Și-a anunțat retragerea în 2017 și cam asta a fost tot. La 84 de ani are, însă, vocea intactă și la fel de frumoasă. 

ADVERTISEMENT

Știu ce vă spun, fiindcă atunci când o rugăm insistent, ne mai cântă nouă, copiilor săi, sau celor mai apropiați amici.

Așa s-a întâmplat la finele lui iulie, când Maria Ciobanu a cântat două sau trei melodii la botezul nepoțelului Stelianei Sima. Dar astea sunt ocazii foarte rare”, a declarat Ionuț Dolănescu pentru impact.ro.

ADVERTISEMENT

Maria Ciobanu, așteptată cu mâncăruri pe alese. Ce îi place solistei

Fiul cântăreței a povestit și cum a fost primită mama sa, după ce în ultimii doi ani nu a mai ajuns în România. Maria Ciobanu a fost așteptată cu casa pusă la punct și cu mâncărurile preferate, printre care și șorici.

Ionuț Dolănescu a ținut să mai adauge că la fiecare vizită în România mama sa locuiește în casa pe care o deține în zona complexului Carrefour Orhideea, locuință de care are grijă o vecină.

ADVERTISEMENT

„Am tăiat un purcel de la țară, special cu această ocazie, și i-am adus șoric proaspăt, una dintre mâncărurile sale preferate. Despre sarmale, ce să mai vorbim!

În plus, și alți vecini s-au mobilizat și au primit-o pe mama, ca pe o regină, ce mai! Au fost clipe de neuitat revenirea mamei și reîntâlnirea cu vecinii și fanii ei de suflet!”, a mai spus Ionuț Dolănescu.

ADVERTISEMENT