Maria Ciobanu se retrage după 60 de ani pe scenă. Anunţul care întristează întreaga ţară

Ciocârlia muzicii populare româneşti a luat o decizie tristă pentru miile de români care o îndrăgesc. Maria Ciobanu a hotărât să se retragă din activitate şi va susţine ultimele două...
16.01.2016 | 18:57
Maria Ciobanu se retrage dupa 60 de ani pe scena Anuntul care intristeaza intreaga tara
ADVERTISEMENT

Ciocârlia muzicii populare româneşti a luat o decizie tristă pentru miile de români care o îndrăgesc. Maria Ciobanu a hotărât să se retragă din activitate şi va susţine ultimele două spectacole în luna martie. Biletele au fost deja puse în vânzare, iar câştigurile îi vor rotunji artistei contul cu 100 de mii de euro.

Ajunsă la vârsta de 78 de ani şi după o activitate muzicală de peste 60 de ani, Maria Ciobanu a decis să-şi ia rămas-bun de la public. Concertul de retragere, programat în luna martie, va avea două reprezentaţii: la Craiova şi la Bucureşti.

ADVERTISEMENT

“Lie, lie Ciocârlie, rămân a voastră Mărie” este titlul concertului de retragere, după cântecul care i-a dat şi supranumele de Ciocârlia muzicii populare româneşti. În cadrul spectacolului, artista va cânta împreună cu cei trei copii: Ionuţ, Camelia şi Liliana.

Concertul de adio îi va rotunji binişor conturile. Numai din spectacolul de pe 12 martie, de la Sala Palatului, solista va strânge peste 76.000 de euro. Însă, şi din recitalul de pe 9 martie, de la sala Polivalentă din Craiova, ea va primi o sumă frumoasă, în jur de 38.100 de euro, scrie click.ro.

ADVERTISEMENT

Maria Ciobanu a fost, deopotrivă, şi adulată, dar şi blamată de români din cauza vieţii sale zbucuimate. A avut relaţii cu mai mulţi bărbaţi, dar marea ei dragoste a fost regretatul solist de muzică populară, Ion Dolănescu. Rodul iubirii lor este Ionuţ Dolănescu, cel care le-a moştenit talentul artistic.

Maria Ciobanu mai are două fiice, din alte relaţii, iar în prezent este căsătorită cu Mircea Câmpeanu.

ADVERTISEMENT

Sursă: www.romaniatv.net