Life

Maria Ciobanu și-a cumpărat loc de veci. Unde va fi înmormântată cântăreața de muzică populară

Maria Ciobanu, pregătiri pentru ultimele clipe din viață. Unde și-a achiziționat artista cavou și cine este înmormântat acolo.
05.11.2022 | 12:36
Maria Ciobanu sia cumparat loc de veci Unde va fi inmormantata cantareata de muzica populara
Maria Ciobanu, pregătiri pentru ultimele clipe din viață. Unde și-a achiziționat artista cavou. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Renumita cântăreață de muzică populară și-a cumpărat loc de veci. Unde va fi înmormântată interpreta supranumită Ciocârlia muzicii populare românești, care a făcut deja pregătiri pentru ziua în care va pleca dintre noi.

Maria Ciobanu, pregătiri pentru ultimele clipe din viață. Unde și-a achiziționat artista cavou

Maria Ciobanu are o carieră impresionantă, însă acum la vârsta de 85 de ani se pregătește pentru momentul în care va muri. Vedeta are deja loc de veci în Cimitirul Bellu, unde este înmormântat și regretatul Ion Dolănescu.

ADVERTISEMENT

Locul de veci al interpretei de muzică populară se află sub un tei, pe Aleea Artiștilor, în capătul opus celui în care își doarme somnul de veci fostul partener de viață alături de care are un băiat, pe Ionuț Dolănescu.

„Doamna Maria a primit acest loc de pe Aleea Artiștilor, sub un tei. Probabil are o vârstă și a vrut să lase lucrurile aranjate din acest punct de vedere, a spus un paznic de la cimitir, notează viva.ro.

ADVERTISEMENT

Informația a fost confirmată și de Dragoș Dolănescu, fiul cel mic al lui Ion Dolănescu. Vestea a venit după ce s-a vehiculat că artista ar urma să fie înhumată în Statele Unite ale Americii, unde locuiește de câțiva ani.

„Așa știu și eu, că doamna Maria Ciobanu are loc de veci acolo”, a declarat băiatul cel mic al regretatului solist, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT

Maria Ciobanu, detalii despre traiul în America

Maria Ciobanu o duce foarte bine în Statele Unite ale Americii, unde este stabilită alături de partenerul de viață, Mircea Câmpeanu, fostul soț al artistei Ileana Sărăoiu. Cei doi locuiesc în casa fiicei lor, Camelia Filip.

Sunt împreună de peste 40 de ani și au o relație extraordinară. Traiul peste Ocean le prinde de minune soților, dar mai ales cântăreței de muzică populară care duce o viață liniștită de când nu mai apare pe scena muzicală.

ADVERTISEMENT

Are cetățenie americană și clima este ideală pentru problemele de sănătate de care suferă Maria Ciobanu. Interpreta revine în România destul de rar.

ADVERTISEMENT